Başkan Allar: 'İlçemizin gözbebeği 5 şehir yaylamızı..'

YAŞAM 22.09.2021 - 10:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1686+ kez okundu.
 

Başkan Allar: 'İlçemizin gözbebeği 5 şehir yaylamızı..'

"Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Arkut Dağı yolunda ilk olarak; keskin viraj ve kör noktaların bulunduğu yolda yapılan genişletme çalışmaları tamamlandı. "
5 şehir yaylası ve kayak merkezinin yolunu kapsayan Arkut Dağı yolunda asfalt çalışmaları başladı. Devam eden asfalt çalışmaları kapsamında şehrin ihtiyaç duyulan yerlerine de yama ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. İlçenin dünyaya açılan kapısı konumunda olan ve turizm için çok değerli bir potansiyele sahip Arkut Dağı ziyaretçileri her dönem kendisine hayran bırakıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Arkut Dağı yolunda ilk olarak keskin viraj ve kör noktaların bulunduğu yolda yapılan genişletme çalışmaları tamamlandı. Genişletme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Arkut Dağ yolunda asfalt çalışmaları hızla başladı. Asfalt çalışmaların tamamlanması ile birlikte Arkut Dağı ve bölgede bulunan yaylaları ve kamp bölgelerini yaz ve kış aylarında ziyaret eden yerli ve yabancı turistler daha nezih ve ferah seyahat konforuna ulaşmış olacak. Arkut Dağı yolunda devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra; şehrin ihtiyaç duyulan ve vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda belirlenen noktalarda yama ve iyileştirme çalışmaları da sürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizin ve bölgenin gözbebeği 5 şehir yaylamızı, Arkut Kayak Merkezi ve Kayak Okulunun yolunu kapsayan Arkut Dağı yolunda yapılan genişletme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfalt çalışmalarımız başladı. Yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte Arkut Dağı’na çıkacak yerli ve yabancı turistlerimiz ile İlçe halkımız daha kaliteli bir seyahat konforuna ulaşmış olacak. İlçemizin her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.
"Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Arkut Dağı yolunda ilk olarak; keskin viraj ve kör noktaların bulunduğu yolda yapılan genişletme çalışmaları tamamlandı. "

5 şehir yaylası ve kayak merkezinin yolunu kapsayan Arkut Dağı yolunda asfalt çalışmaları başladı. Devam eden asfalt çalışmaları kapsamında şehrin ihtiyaç duyulan yerlerine de yama ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor.

İlçenin dünyaya açılan kapısı konumunda olan ve turizm için çok değerli bir potansiyele sahip Arkut Dağı ziyaretçileri her dönem kendisine hayran bırakıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Arkut Dağı yolunda ilk olarak keskin viraj ve kör noktaların bulunduğu yolda yapılan genişletme çalışmaları tamamlandı. Genişletme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Arkut Dağ yolunda asfalt çalışmaları hızla başladı.

Asfalt çalışmaların tamamlanması ile birlikte Arkut Dağı ve bölgede bulunan yaylaları ve kamp bölgelerini yaz ve kış aylarında ziyaret eden yerli ve yabancı turistler daha nezih ve ferah seyahat konforuna ulaşmış olacak. Arkut Dağı yolunda devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra; şehrin ihtiyaç duyulan ve vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda belirlenen noktalarda yama ve iyileştirme çalışmaları da sürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizin ve bölgenin gözbebeği 5 şehir yaylamızı, Arkut Kayak Merkezi ve Kayak Okulunun yolunu kapsayan Arkut Dağı yolunda yapılan genişletme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfalt çalışmalarımız başladı. Yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte Arkut Dağı’na çıkacak yerli ve yabancı turistlerimiz ile İlçe halkımız daha kaliteli bir seyahat konforuna ulaşmış olacak. İlçemizin her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.