Başakşehir, Gerede'yi tercih etti!

SPOR 05.07.2021 - 09:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2413+ kez okundu.
 

Başakşehir, Gerede'yi tercih etti!

"Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarını 7-19 Temmuz arasında ilçemizde yapacak."
Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıkları için Gerede’yi tercih etti. Turuncu-lacivertli ekip 7-19 Temmuz arasında ilçemizde kamp yapacak. Medipol Başakşehir, 2021-2022 futbol sezonu hazırlıklarına 5 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Medipol Başakşehir’den yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz’da Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki tesislerde toplanacak turuncu-lacivertli ekip, iki gün İstanbul’da çalışacak. Futbolcular ve teknik heyet, bu sürede sağlık kontrollerinden geçirilecek. Medipol Başakşehir, kamp programı için 7 Temmuz Çarşamba günü Gerede ilçemize hareket edecek. Turuncu-lacivertliler, 19 Temmuz’da İstanbul’a dönerek yeni sezon çalışmalarının ilk etabını tamamlayacak.
"Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarını 7-19 Temmuz arasında ilçemizde yapacak."

Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıkları için Gerede’yi tercih etti. Turuncu-lacivertli ekip 7-19 Temmuz arasında ilçemizde kamp yapacak. Medipol Başakşehir, 2021-2022 futbol sezonu hazırlıklarına 5 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Medipol Başakşehir’den yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz’da Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki tesislerde toplanacak turuncu-lacivertli ekip, iki gün İstanbul’da çalışacak. Futbolcular ve teknik heyet, bu sürede sağlık kontrollerinden geçirilecek.

Medipol Başakşehir, kamp programı için 7 Temmuz Çarşamba günü Gerede ilçemize hareket edecek. Turuncu-lacivertliler, 19 Temmuz’da İstanbul’a dönerek yeni sezon çalışmalarının ilk etabını tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.