Bal açıkladı; 'Bizim emanetimiz altına girdi'

YAŞAM 15.02.2021 - 11:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1890+ kez okundu.
 

Bal açıkladı; 'Bizim emanetimiz altına girdi'

"Gerede ilçemizde hayvan barınağın aktif hale gelmesi için serzenişte bulunan hayvan severler, barınağa ilgisiz kalıyor."
Gerede Belediyesi’ne ait hayvan barınağında bulunan can dostlar hayvanseverlere seslendiler. Gerede Belediyesi’ne ait hayvan barınağının aktif hale gelmesi ile birlikte; barınakta görevli olan personel her gün barınakta bulunan can dostlara gözleri gibi bakıyorlar. Barınakta görevli olan personeller her gün can dostların karınlarının doyurulması, sularının verilmesi ve barınağın temizliği ile ilgilenerek adeta sevgi bağı kurdular. Personelin yanı sıra, ilçede bulunan vatandaşlar da barınağa ve can dostlara götürdükleri mama ve ekmeklerle ilgi göstermeye devam ediyor. Ancak, daha önceden ilçede barınağın aktif hale gelmesi için serzenişte bulunan bazı hayvan severlerin barınağa ilgisiz kaldığı ve can dostların hayvan severler tarafından yalnız bırakıldıkları ve gerekli ilginin gösterilmediği ifade edildi. Belediye Veterineri Hekim Hüseyin Bal, hayvan severlere seslenerek, can dostları yalnız bırakmamaları ve kendilerine destek olmaları konusunda çağrıda bulundu. Veteriner Hekim Bal, açıklamasında; “Barınağımız aktif hale geldiği gün itibari ile can dostlarımız bizim emanetimiz altına girdi. Ekiplerimiz günlük olarak genel bakımlarını yapıyorlar. İlçede bulunan ekmek fırınlarımıza ise ücretsiz olarak verdikleri ekmekler için ayrıca teşekkür ediyorum. Barınağımıza gelip can dostlarımızın karınlarını doyuran ve sosyal medyadan destek paylaşımı yapan vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi sunarken, hayvan severlere çağrı olarak; can dostları yalnız bırakmamaları ve bu bağlamda bize destek olmaları konusunda ricada bulunuyorum” ifadelerine yer verdi.
"Gerede ilçemizde hayvan barınağın aktif hale gelmesi için serzenişte bulunan hayvan severler, barınağa ilgisiz kalıyor."

Gerede Belediyesi’ne ait hayvan barınağında bulunan can dostlar hayvanseverlere seslendiler. Gerede Belediyesi’ne ait hayvan barınağının aktif hale gelmesi ile birlikte; barınakta görevli olan personel her gün barınakta bulunan can dostlara gözleri gibi bakıyorlar. Barınakta görevli olan personeller her gün can dostların karınlarının doyurulması, sularının verilmesi ve barınağın temizliği ile ilgilenerek adeta sevgi bağı kurdular.

Personelin yanı sıra, ilçede bulunan vatandaşlar da barınağa ve can dostlara götürdükleri mama ve ekmeklerle ilgi göstermeye devam ediyor. Ancak, daha önceden ilçede barınağın aktif hale gelmesi için serzenişte bulunan bazı hayvan severlerin barınağa ilgisiz kaldığı ve can dostların hayvan severler tarafından yalnız bırakıldıkları ve gerekli ilginin gösterilmediği ifade edildi.

Belediye Veterineri Hekim Hüseyin Bal, hayvan severlere seslenerek, can dostları yalnız bırakmamaları ve kendilerine destek olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Veteriner Hekim Bal, açıklamasında; “Barınağımız aktif hale geldiği gün itibari ile can dostlarımız bizim emanetimiz altına girdi. Ekiplerimiz günlük olarak genel bakımlarını yapıyorlar. İlçede bulunan ekmek fırınlarımıza ise ücretsiz olarak verdikleri ekmekler için ayrıca teşekkür ediyorum. Barınağımıza gelip can dostlarımızın karınlarını doyuran ve sosyal medyadan destek paylaşımı yapan vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi sunarken, hayvan severlere çağrı olarak; can dostları yalnız bırakmamaları ve bu bağlamda bize destek olmaları konusunda ricada bulunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.