Alevlere erken müdahale facianın önüne geçti

YAŞAM 19.08.2021 - 13:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2277+ kez okundu.
 

Alevlere erken müdahale facianın önüne geçti

​"Dereköy köyünde akşam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ağaç yangını çıktı."
Yeniçağa’ya bağlı Dereköy köyünde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ağaç yangını çıktı. Alevlere erken müdahale eden itfaiye ekipleri faciayı önledi. ​Yeniçağa'ya bağlı Dereköy köyünde akşam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ağaç yangını çıktı. Ağaçtan duman çıktığını fark eden köy sakinleri durumu Yeniçağa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplere ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen ekipler alevlere erken müdahalede bulunarak facianın önüne geçerek, gerekli söndürme ve soğutma çalışmalarını başarı ile gerçekleştirdi.
​"Dereköy köyünde akşam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ağaç yangını çıktı."

Yeniçağa’ya bağlı Dereköy köyünde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ağaç yangını çıktı. Alevlere erken müdahale eden itfaiye ekipleri faciayı önledi.

​Yeniçağa'ya bağlı Dereköy köyünde akşam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ağaç yangını çıktı. Ağaçtan duman çıktığını fark eden köy sakinleri durumu Yeniçağa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplere ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen ekipler alevlere erken müdahalede bulunarak facianın önüne geçerek, gerekli söndürme ve soğutma çalışmalarını başarı ile gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.