Akşama kadar elektrik olmayacak!

YAŞAM 14.04.2021 - 14:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1818+ kez okundu.
 

Akşama kadar elektrik olmayacak!

"Elektrik kesintisi ile ilgili yapılan açıklamada, yarın gerçekleşecek olan bakım çalışmaları bazı köylerimiz ile merkez mahallerini de kapsayacak."
Gerede’de, enerji ihtiyacı ve ilave şebeke yatırım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizdeki kesinti akşam saatlerine kadar devam edecek. Kesinti ile ilgili yapılan açıklamada, yarın gerçekleşecek olan bakım çalışmaları bazı köylerimiz ile merkez mahallerini de kapsayacak. SEDAŞ'tan verilen bilgilere göre, kesintinin yapılacağı yerler arasında; Ibrıcak Köyü Yukarı Mahallesi, Ibrıcak Köyü Yeni Mahallesi, Ibrıcak Köyü Aşağı Mahallesi, Gerede Belediye Ibrıcak Su Deposu Özel Trafo da yer aldı. 15 Nisan 2021 Perşembe günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasındaki kesintilerden mağdur olunmaması adına da bir takım uyarılar yapan SEDAŞ, ilgili açıklamasunda; “Programlı çalı​​​şma saatleri yaklaşık olarak belirlenmişt​​ir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi ​durumunda, siste​me kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketiciler​imizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi.
"Elektrik kesintisi ile ilgili yapılan açıklamada, yarın gerçekleşecek olan bakım çalışmaları bazı köylerimiz ile merkez mahallerini de kapsayacak."

Gerede’de, enerji ihtiyacı ve ilave şebeke yatırım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizdeki kesinti akşam saatlerine kadar devam edecek.

Kesinti ile ilgili yapılan açıklamada, yarın gerçekleşecek olan bakım çalışmaları bazı köylerimiz ile merkez mahallerini de kapsayacak.

SEDAŞ'tan verilen bilgilere göre, kesintinin yapılacağı yerler arasında; Ibrıcak Köyü Yukarı Mahallesi, Ibrıcak Köyü Yeni Mahallesi, Ibrıcak Köyü Aşağı Mahallesi, Gerede Belediye Ibrıcak Su Deposu Özel Trafo da yer aldı.

15 Nisan 2021 Perşembe günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasındaki kesintilerden mağdur olunmaması adına da bir takım uyarılar yapan SEDAŞ, ilgili açıklamasunda; “Programlı çalı​​​şma saatleri yaklaşık olarak belirlenmişt​​ir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi ​durumunda, siste​me kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketiciler​imizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.