Geredeli isim, bir kez daha gururumuz oldu!

SİYASET 11.10.2018 - 13:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2327+ kez okundu.
 

Geredeli isim, bir kez daha gururumuz oldu!

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine göre görev yapacak olan Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına atamalar yapıldı. "
Geredeli Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Güvenlik ve Dış Politikalar Kurumu’na atandı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine göre görev yapacak olan Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına atamalar yapıldı. Uzun bir süre Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapan 24. Dönem Ankara Milletvekili Geredeli Prof. Dr. Seyit Sertçelik Güvenlik ve Dış Politikalar Kurumu’na atandı. Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarının başkanlığını Başkan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Ayrıca her kurula üyeler arasından bir başkanvekili atanacak. Atamalardan en dikkat çekeni ise birden fazla dile hakimiyeti bulunan ve yıllarca Başkan Erdoğan’ın yanında bulunan Prof. Dr. Seyit Sertçelik oldu.
"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine göre görev yapacak olan Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına atamalar yapıldı. "

Geredeli Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Güvenlik ve Dış Politikalar Kurumu’na atandı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine göre görev yapacak olan Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına atamalar yapıldı. Uzun bir süre Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapan 24. Dönem Ankara Milletvekili Geredeli Prof. Dr. Seyit Sertçelik Güvenlik ve Dış Politikalar Kurumu’na atandı.

Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarının başkanlığını Başkan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Ayrıca her kurula üyeler arasından bir başkanvekili atanacak. Atamalardan en dikkat çekeni ise birden fazla dile hakimiyeti bulunan ve yıllarca Başkan Erdoğan’ın yanında bulunan Prof. Dr. Seyit Sertçelik oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.