Tavsiyeler verildi, ikramlar yapıldı..

EĞİTİM 26.11.2018 - 10:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2299+ kez okundu.
 

Tavsiyeler verildi, ikramlar yapıldı..

"Derslerde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (A.S)'i tanıtıcı ayet ve hadislere yer verildi. "
Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi’nde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri düzenlendi.  Bilgievinin panolarında etkinlik çalışmaları sergilendi. Derslerde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (A.S)'i tanıtıcı ayet ve hadislere yer verildi. Peygamberimizin çocuklara ve gençlere verdiği önem ile ilgili hikayeler ve hadislerden bahsedildi. Hz. Muhammed'in merhameti, sabrı, güvenilir ve dürüst olması anlatıldı. Hz. Muhammed (S.A.V)'in insanlık için bir kurtuluş vesilesi olduğu, Hz. Muhammed'in hayatını örnek alarak yaşayanların olgun birer Müslüman olabileceği anlatıldı. Yine Mevlid gecesinde öğrencilere, akraba ziyaretlerinin yapılması, komşulara ikramda bulunulması, sadaka verilmesi ve bolca efendimize salavat getirmeleri tavsiyesinde bulunuldu. Hafta boyunca öğrencilere ve velilere lokum ikramı yapıldı. Bilgievi öğrencilerinin ve velileri tarafından doğum yılına istinaden hafta boyunca evlerde 14.447 Salavat-ı Şerif’e Okundu. Bilgievinde hazırlanan lokumlar Bilgievine gelen misafirlere ikram edildi.
"Derslerde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (A.S)'i tanıtıcı ayet ve hadislere yer verildi. "

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi’nde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri düzenlendi.  Bilgievinin panolarında etkinlik çalışmaları sergilendi.

Derslerde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (A.S)'i tanıtıcı ayet ve hadislere yer verildi. Peygamberimizin çocuklara ve gençlere verdiği önem ile ilgili hikayeler ve hadislerden bahsedildi. Hz. Muhammed'in merhameti, sabrı, güvenilir ve dürüst olması anlatıldı.

Hz. Muhammed (S.A.V)'in insanlık için bir kurtuluş vesilesi olduğu, Hz. Muhammed'in hayatını örnek alarak yaşayanların olgun birer Müslüman olabileceği anlatıldı.

Yine Mevlid gecesinde öğrencilere, akraba ziyaretlerinin yapılması, komşulara ikramda bulunulması, sadaka verilmesi ve bolca efendimize salavat getirmeleri tavsiyesinde bulunuldu. Hafta boyunca öğrencilere ve velilere lokum ikramı yapıldı.

Bilgievi öğrencilerinin ve velileri tarafından doğum yılına istinaden hafta boyunca evlerde 14.447 Salavat-ı Şerif’e Okundu. Bilgievinde hazırlanan lokumlar Bilgievine gelen misafirlere ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.