Gerede kongresi sonraya kaldı

SİYASET 02.02.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2831+ kez okundu.
 

Gerede kongresi sonraya kaldı

"İYİ Parti İl Başkanlığı kongre sürecine girdiklerini açıklayarak, kongre takvimini açıkladı.."
İYİ Parti İl Başkanlığı kongre sürecine girdi. İl Başkanı Mehmet Aydın kongrelerin 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 10.00’da Merkez İlçe Kongresiyle başlayacağını duyurdu. İYİ Parti İl Başkanlığı kongre sürecine girdiklerini açıklayarak, kongre takvimini açıkladı. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, Gerede ve Mudurnu ilçe kongrelerinin ileri bir tarihte yapılacağını belirterek, diğer ilçelerin kongre takvimini kamuoyu ile paylaştı. Başkan Aydın, açıklamasında; “3-4 Şubat 2018 tarihlerinde ilçe teşkilatlarımızın kongrelerini tamamlayacağız. Hemşerilerimize ilçe binalarımızı tanıtmak için ve samimi bir ortamda tanışmak kaynaşmak için kongrelerimizi ilçe binalarımızda yapmaya karar verdik. Kongreler; siyasi partiler gibi, dernek ve vakıflar gibi sivil toplum kuruluşlarının bayramıdır, toyudur. Bu bağlamda kıymetli Bolu halkımızı toyumuza davet ediyoruz," ifadelerini kullandı. İl Başkanı Mehmet Aydın tarihleri ise şu şekilde aktardı; "Merkez İlçe Kongremiz; 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 10.00’da (Merkez İlçe Başkanlığımız İl Binamızdadır, Valilik Meydanı Kaan Apartmanı) Seben İlçe Kongremiz; 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 14.00’te İlçe Binasında (Seben İsmet Paşa Cad.) Kıbrıscık İlçe Kongremiz; 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 14.00’te İlçe Binasında (Kıbrıscık Köroğlu Cad.), Göynük İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 14.00’te İlçe Binasında (Göynük Ankara Cad.), Dörtdivan İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 10.00’da İlçe Binasında (Dörtdivan Belediye Hizmet Binası), Yeniçağa İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 10.00’da İlçe Binasında (Yeniçağa Sultan Reşat Cad.), Mengen İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 14.00’te İlçe Binasında (Mengen İsmet Şentürk İş Hanı) (Gerede ve Mudurnu ilçe kongrelerimiz ileri bir tarihte yapılacaktır.) Yeri gelmişken İYİ Parti Bolu Gençlik Kolları Teşkilatlanma çalışmalarına başladığımızı da hatırlatmak isterim."
"İYİ Parti İl Başkanlığı kongre sürecine girdiklerini açıklayarak, kongre takvimini açıkladı.."

İYİ Parti İl Başkanlığı kongre sürecine girdi. İl Başkanı Mehmet Aydın kongrelerin 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 10.00’da Merkez İlçe Kongresiyle başlayacağını duyurdu.

İYİ Parti İl Başkanlığı kongre sürecine girdiklerini açıklayarak, kongre takvimini açıkladı.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, Gerede ve Mudurnu ilçe kongrelerinin ileri bir tarihte yapılacağını belirterek, diğer ilçelerin kongre takvimini kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Aydın, açıklamasında; “3-4 Şubat 2018 tarihlerinde ilçe teşkilatlarımızın kongrelerini tamamlayacağız. Hemşerilerimize ilçe binalarımızı tanıtmak için ve samimi bir ortamda tanışmak kaynaşmak için kongrelerimizi ilçe binalarımızda yapmaya karar verdik. Kongreler; siyasi partiler gibi, dernek ve vakıflar gibi sivil toplum kuruluşlarının bayramıdır, toyudur. Bu bağlamda kıymetli Bolu halkımızı toyumuza davet ediyoruz," ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Mehmet Aydın tarihleri ise şu şekilde aktardı; "Merkez İlçe Kongremiz; 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 10.00’da (Merkez İlçe Başkanlığımız İl Binamızdadır, Valilik Meydanı Kaan Apartmanı) Seben İlçe Kongremiz; 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 14.00’te İlçe Binasında (Seben İsmet Paşa Cad.) Kıbrıscık İlçe Kongremiz; 3 Şubat 2018 Cumartesi saat 14.00’te İlçe Binasında (Kıbrıscık Köroğlu Cad.), Göynük İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 14.00’te İlçe Binasında (Göynük Ankara Cad.), Dörtdivan İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 10.00’da İlçe Binasında (Dörtdivan Belediye Hizmet Binası), Yeniçağa İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 10.00’da İlçe Binasında (Yeniçağa Sultan Reşat Cad.), Mengen İlçe Kongremiz; 4 Şubat 2018 Pazar saat 14.00’te İlçe Binasında (Mengen İsmet Şentürk İş Hanı) (Gerede ve Mudurnu ilçe kongrelerimiz ileri bir tarihte yapılacaktır.) Yeri gelmişken İYİ Parti Bolu Gençlik Kolları Teşkilatlanma çalışmalarına başladığımızı da hatırlatmak isterim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.