Üstad, kök söktürüyor!

GÜNDEM 26.12.2016 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1211+ kez okundu.
 

Üstad, kök söktürüyor!

Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili ve 2. Daire Başkan Mehmet Yılmaz, FETÖ’nün yargıdaki uzantılarıyla ilgili mücadelesini başarı ile sürdürüyor.
Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, 96 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdıklarını dile getirdi. Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, FETÖ’nün yargıdaki uzantılarıyla ilgili mücadelesini başarı ile sürdürüyor. Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz; “FETÖ ile ilişkide olan hiç kimse bu temizlikten kurtulamayacak,” diye konuştu. HSYK Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Geredeli sevilen isim Mehmet Yılmaz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 97 hakim ve savcı hakkında başlattığı soruşturma kapsamında, 96 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdıklarını söyledi. Geredeli isim Yılmaz, Ankara, İstanbul ve çeşitli illerde görev yapan 97 hakim ve savcı arasındaki bir kişiye, emekli olduğu için HSYK tarafından işlem yapılmadığını belirtti. HSYK Başkanvekili Yılmaz, açığa alınan 96 hakim ve savcının isminin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında alınan itiraflar ve toplanan diğer deliller üzerine belirlendiğini ifade etti. Yılmaz, ihraç edilen 269 hakim ve savcı hakkındaki kesinleşme sürecinin devam ettiğini, açıklanan 96 kişi dahil toplam 287 hakim ve savcı hakkında da görevden uzaklaştırma kararı alındığını dile getirdi.
Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili ve 2. Daire Başkan Mehmet Yılmaz, FETÖ’nün yargıdaki uzantılarıyla ilgili mücadelesini başarı ile sürdürüyor.

Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, 96 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdıklarını dile getirdi.

Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, FETÖ’nün yargıdaki uzantılarıyla ilgili mücadelesini başarı ile sürdürüyor.

Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz; “FETÖ ile ilişkide olan hiç kimse bu temizlikten kurtulamayacak,” diye konuştu.

HSYK Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Geredeli sevilen isim Mehmet Yılmaz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 97 hakim ve savcı hakkında başlattığı soruşturma kapsamında, 96 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdıklarını söyledi.

Geredeli isim Yılmaz, Ankara, İstanbul ve çeşitli illerde görev yapan 97 hakim ve savcı arasındaki bir kişiye, emekli olduğu için HSYK tarafından işlem yapılmadığını belirtti.

HSYK Başkanvekili Yılmaz, açığa alınan 96 hakim ve savcının isminin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında alınan itiraflar ve toplanan diğer deliller üzerine belirlendiğini ifade etti.

Yılmaz, ihraç edilen 269 hakim ve savcı hakkındaki kesinleşme sürecinin devam ettiğini, açıklanan 96 kişi dahil toplam 287 hakim ve savcı hakkında da görevden uzaklaştırma kararı alındığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.