Muhtarı vurdular!..

ASAYİŞ 16.05.2017 - 16:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2729+ kez okundu.
 

Muhtarı vurdular!..

İlçemiz Gerede’de yaşanan silahlı saldırı olayında Asmaca Köyü Muhtarı Ali Yılmaz yaralandı.
Gerede’de yaşanan silahlı saldırı sonucunda Asmaca Köyü Muhtarı Ali Yılmaz yaralandı. Dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda Muhtar Ali Yılmaz’a, ikamet ettiği köyünde bulunan M.Y. tarafından av tüfeğiyle ateş edildiği belirtildi. Tüfekten çıkan saçma kurşunların isabet ettiği Muhtar Ali Yılmaz’ın Gerede Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Yılmaz’ı yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan M.Y.’nin ise arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı arama ve soruşturma başlattı. Tüfekten çıkan saçma kurşunlar ile yaralanan Muhtar Ali Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Öte yandan oğlu İsmet Yılmaz da, muhtarın durumunu merak edenler için sosyal medya hesabı üzerinden yapdığı bilgilendirmede; "Uğradıgı silahlı saldırı sonucu vurulan babam amaliyat tan çıktı. Allah'a şükürler olsun," notunu paylaştı. Facebook'taki iletinin altına çok sayıda geçmiş olsun mesajı gelirken; aileye şifa dilekleri sunuldu. Bizde MercanMedya olarak Yılmaz ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek; Yüce yaradandan acil şifalar diliyoruz.
İlçemiz Gerede’de yaşanan silahlı saldırı olayında Asmaca Köyü Muhtarı Ali Yılmaz yaralandı.

Gerede’de yaşanan silahlı saldırı sonucunda Asmaca Köyü Muhtarı Ali Yılmaz yaralandı. Dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda Muhtar Ali Yılmaz’a, ikamet ettiği köyünde bulunan M.Y. tarafından av tüfeğiyle ateş edildiği belirtildi.

Tüfekten çıkan saçma kurşunların isabet ettiği Muhtar Ali Yılmaz’ın Gerede Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Yılmaz’ı yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan M.Y.’nin ise arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı arama ve soruşturma başlattı.

Tüfekten çıkan saçma kurşunlar ile yaralanan Muhtar Ali Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan oğlu İsmet Yılmaz da, muhtarın durumunu merak edenler için sosyal medya hesabı üzerinden yapdığı bilgilendirmede; "Uğradıgı silahlı saldırı sonucu vurulan babam amaliyat tan çıktı. Allah'a şükürler olsun," notunu paylaştı. Facebook'taki iletinin altına çok sayıda geçmiş olsun mesajı gelirken; aileye şifa dilekleri sunuldu.

Bizde MercanMedya olarak Yılmaz ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek; Yüce yaradandan acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.