6 yaralı var!..

ASAYİŞ 06.12.2017 - 13:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2066+ kez okundu.
 

6 yaralı var!..

"Otoyolda kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 28 K 8727 plakalı kar küreme aracı Yeniçağa rampasında devrildi."
Yeniçağa mevkiinde kar küreme aracı, yolcu otobüsü ve minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Yeniçağa mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün geceden itibaren devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle otoyolda kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 28 K 8727 plakalı kar küreme aracı Yeniçağa rampasında devrildi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilen kar küreme aracının tuz yüklü kasası yola savrulmasıyla, İstanbul istikametine seyir halinde olan Gökhan Topçu idaresindeki 61 S 1896 plakalı yolcu otobüsü ile Mehmet Sarı yönetimindeki 10 CFA 36 plakalı minibüse çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında yolcu otobüsünde bulunan 4 kişi ile kar küreme aracındaki 2 personel yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan otoyolda, yolcu otobüsünün yol ortasından kaldırılması sırasında otobüsü çekmeye çalışan bir diğer kar küreme aracı da bariyerlere çarptı.
"Otoyolda kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 28 K 8727 plakalı kar küreme aracı Yeniçağa rampasında devrildi."

Yeniçağa mevkiinde kar küreme aracı, yolcu otobüsü ve minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Yeniçağa mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, dün geceden itibaren devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle otoyolda kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 28 K 8727 plakalı kar küreme aracı Yeniçağa rampasında devrildi.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilen kar küreme aracının tuz yüklü kasası yola savrulmasıyla, İstanbul istikametine seyir halinde olan Gökhan Topçu idaresindeki 61 S 1896 plakalı yolcu otobüsü ile Mehmet Sarı yönetimindeki 10 CFA 36 plakalı minibüse çarptı.

Meydana gelen zincirleme trafik kazasında yolcu otobüsünde bulunan 4 kişi ile kar küreme aracındaki 2 personel yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan otoyolda, yolcu otobüsünün yol ortasından kaldırılması sırasında otobüsü çekmeye çalışan bir diğer kar küreme aracı da bariyerlere çarptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.