Gerede UBFA Dekanı Kaya, toplantının gözdesi oldu

EĞİTİM 01.10.2021 - 11:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4062+ kez okundu.
 

Gerede UBFA Dekanı Kaya, toplantının gözdesi oldu

"Gerede UBFA Dekanı Kaya’nın brifing verdiği sektörler kurulu toplantısına BDDK Başkan Müşavirlerinden Geredeli hemşehrimiz Olcay Turan da katılım sağladı."
Genç ASKON’un düzenlemiş olduğu sektörler kurulu toplantısına Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya finans uzmanı olarak katılım sağladı. Toplantı sonrası Kaya’ya plaket takdim edildi. Gerede UBFA Dekanı Kaya’nın brifing verdiği sektörler kurulu toplantısına BDDK Başkan Müşavirlerinden Geredeli hemşehrimiz Olcay Turan da katılım sağladı. Sektörler Kurulu Toplantılarının oldukça önemli olduğuna değinen Sektörler Kurulu Başkanı Fatih Tuğcu “Bu dönemde ticareti geliştirme anlamında bir numaralı STK olacağız. Bu yüzden yapmış olduğumuz toplantılara çok önem veriyoruz. Ticareti seven, yeni birliktelikler elde etmek isten ticaretçileri aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Katılımın hayli yüksek olduğu gözlenen toplantıda, davetlilerin de oldukça memnun kaldığı belirtilen toplantıda kapanışı Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca yaparak; “Genç ASKON her zaman Genç ASKON’dan fazlasıdır. Biz bir iş adamları derneği değil, iş insanları derneğiyiz. Bu noktada aramızda her kesimden kardeşimizi görmek istediğimizi belirtiyorum. İnşallah sonraki toplantılarımızda başarımızı daha da katlayacağımıza inanıyorum. Herkese başarılar diliyorum” sözlerini kullandı.
"Gerede UBFA Dekanı Kaya’nın brifing verdiği sektörler kurulu toplantısına BDDK Başkan Müşavirlerinden Geredeli hemşehrimiz Olcay Turan da katılım sağladı."

Genç ASKON’un düzenlemiş olduğu sektörler kurulu toplantısına Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya finans uzmanı olarak katılım sağladı. Toplantı sonrası Kaya’ya plaket takdim edildi.

Gerede UBFA Dekanı Kaya’nın brifing verdiği sektörler kurulu toplantısına BDDK Başkan Müşavirlerinden Geredeli hemşehrimiz Olcay Turan da katılım sağladı.

Sektörler Kurulu Toplantılarının oldukça önemli olduğuna değinen Sektörler Kurulu Başkanı Fatih Tuğcu “Bu dönemde ticareti geliştirme anlamında bir numaralı STK olacağız. Bu yüzden yapmış olduğumuz toplantılara çok önem veriyoruz. Ticareti seven, yeni birliktelikler elde etmek isten ticaretçileri aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Katılımın hayli yüksek olduğu gözlenen toplantıda, davetlilerin de oldukça memnun kaldığı belirtilen toplantıda kapanışı Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca yaparak; “Genç ASKON her zaman Genç ASKON’dan fazlasıdır. Biz bir iş adamları derneği değil, iş insanları derneğiyiz. Bu noktada aramızda her kesimden kardeşimizi görmek istediğimizi belirtiyorum. İnşallah sonraki toplantılarımızda başarımızı daha da katlayacağımıza inanıyorum. Herkese başarılar diliyorum” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.