Ticari araç devrildi..

ASAYİŞ 01.11.2017 - 15:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2094+ kez okundu.
 

Ticari araç devrildi..

"TEM otoyolu üzerindeki kazada, bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak devrilen araçtaki 58 yaşındaki Güler Ö, olay yerinde yaşamını yitirdi."
Gerede TEM Otoyolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptıktan sonra devrilen ticari araç içerisindeki 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Ankara istikametine seyir halinde olan 06 HSS .. plakalı araç sürücüsü Mustafa K, Gerede ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek hafif ticari aracıyla bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak devrilen araçtaki 58 yaşındaki Güler Ö, olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Mustafa K, ile Rabia K, Ebru Ö, ve Dursun Ö, yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Olay yerinde yaşamını yitiren Güler Ö, ise Gerede Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
"TEM otoyolu üzerindeki kazada, bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak devrilen araçtaki 58 yaşındaki Güler Ö, olay yerinde yaşamını yitirdi."

Gerede TEM Otoyolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptıktan sonra devrilen ticari araç içerisindeki 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Ankara istikametine seyir halinde olan 06 HSS .. plakalı araç sürücüsü Mustafa K, Gerede ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek hafif ticari aracıyla bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak devrilen araçtaki 58 yaşındaki Güler Ö, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araç sürücüsü Mustafa K, ile Rabia K, Ebru Ö, ve Dursun Ö, yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde yaşamını yitiren Güler Ö, ise Gerede Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.