Gerede TSO, 5 yıldızlı oldu!

EKONOMİ 30.03.2018 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1773+ kez okundu.
 

Gerede TSO, 5 yıldızlı oldu!

"TOBB ve Türk Loydu işbirliğiyle yapılan akreditasyon denetimini başarıyla tamamlayan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, yenilenmiş akreditasyon belgesini TOBB’de düzenlenen bir tören ile aldı."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, kazandığı 5 yıldızlı oda belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğu’ndan düzenlenen tören ile aldı. 13'üncü dönemde akredite olan oda ve borsalar ile belge yenileme denetimleri tamamlanan oda ve borsalara akreditasyon sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleştirilen törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bakanlık Müsteşarı Cenap Aşcı, Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, milletvekilleri ve davetliler katıldı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası iki yıla yakın süredir başvurusunu yaparak sürdürdüğü Akredite 5 Yıldızlı Oda sürecini tamamlayarak almaya hak kazandı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, denetim sürecini de başarı ile geçerek belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğu’nun elinden aldı. Akreditasyon Kurulu hazır bulunduğu TOBB Konferans salonunda düzenlenen 13. Dönem Akredite Odalar Belge Törenine, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı katılım sağladı. Törende konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, akredite odaların temel yeterlilik ve temel hizmetler konusunda üyelerine beş yıldızlı hizmet sunan odalar olduğunu belirterek, “Akredite odalarımız, Paris, Berlin, Londra Ticaret Odaları üyelerine hangi kalitede hizmet sunuyorlarsa, en az onlar kadar kaliteli hizmet sunan odalar haline geldiler” dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de "Odalar ve borsalar sayesinde şirket kuruluşlarının tamamı ticaret sicilleri tarafından gerçekleştirilecek. Odalarımız, borsalarımız güçlü, biz eskisinden çok daha iyi olacağız ve pozitif yansımalarını göreceğiz" dedi. Tüfenkci, oda başkanlarının, o ilin akil insanları olduklarını ve hayırlı hizmetler yaptıklarını dile getirerek, odaların önemine değindi. Konuşmaların ardından belge töreni gerçekleştirildi. Akredite 5 Yıldızlı Oda sürecini tamamlayan  belge; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  tarafından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka'ya takdim edildi.
"TOBB ve Türk Loydu işbirliğiyle yapılan akreditasyon denetimini başarıyla tamamlayan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, yenilenmiş akreditasyon belgesini TOBB’de düzenlenen bir tören ile aldı."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, kazandığı 5 yıldızlı oda belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğu’ndan düzenlenen tören ile aldı.


13'üncü dönemde akredite olan oda ve borsalar ile belge yenileme denetimleri tamamlanan oda ve borsalara akreditasyon sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleştirilen törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bakanlık Müsteşarı Cenap Aşcı, Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, milletvekilleri ve davetliler katıldı.


Gerede Ticaret ve Sanayi Odası iki yıla yakın süredir başvurusunu yaparak sürdürdüğü Akredite 5 Yıldızlı Oda sürecini tamamlayarak almaya hak kazandı.


Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, denetim sürecini de başarı ile geçerek belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğu’nun elinden aldı.


Akreditasyon Kurulu hazır bulunduğu TOBB Konferans salonunda düzenlenen 13. Dönem Akredite Odalar Belge Törenine, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı katılım sağladı.


Törende konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, akredite odaların temel yeterlilik ve temel hizmetler konusunda üyelerine beş yıldızlı hizmet sunan odalar olduğunu belirterek, “Akredite odalarımız, Paris, Berlin, Londra Ticaret Odaları üyelerine hangi kalitede hizmet sunuyorlarsa, en az onlar kadar kaliteli hizmet sunan odalar haline geldiler” dedi.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de "Odalar ve borsalar sayesinde şirket kuruluşlarının tamamı ticaret sicilleri tarafından gerçekleştirilecek. Odalarımız, borsalarımız güçlü, biz eskisinden çok daha iyi olacağız ve pozitif yansımalarını göreceğiz" dedi.


Tüfenkci, oda başkanlarının, o ilin akil insanları olduklarını ve hayırlı hizmetler yaptıklarını dile getirerek, odaların önemine değindi.


Konuşmaların ardından belge töreni gerçekleştirildi. Akredite 5 Yıldızlı Oda sürecini tamamlayan  belge; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  tarafından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka'ya takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.