'Haydi mayhaya, mayhaya..'

23.08.2016 - 15:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2563+ kez okundu.
 

'Haydi mayhaya, mayhaya..'

Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 2 Eylül 2016 Cuma günü başlıyor.
Her yıl Gerede'de yapılan Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı'nın bu yıl 16- 25 Eylül tarihleri arasında yapılacağı açıklandı.  Gerede'de kurulan ve Türkiye'nin en büyük hayvan ve emtia panayırında alışveriş yapılırken, Gerede'nin meşhur kızarmış kazı ve şak şak helvası yeniliyor.  Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 02 Eylül 2016 Cuma günü başlıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şakşak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” diye konuştu. Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırlarının bu yıl 1.si 02-03-04 Eylül, ikincisi ise 23-24-25 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırlarının 02 Eylül 2016 Cuma günü ilk etabının başlayacağını ifade eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede’nin tabi güzelliklerini görmeye panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şakşak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” dedi.
Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 2 Eylül 2016 Cuma günü başlıyor.

Her yıl Gerede'de yapılan Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı'nın bu yıl 16- 25 Eylül tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. 

Gerede'de kurulan ve Türkiye'nin en büyük hayvan ve emtia panayırında alışveriş yapılırken, Gerede'nin meşhur kızarmış kazı ve şak şak helvası yeniliyor. 

Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 02 Eylül 2016 Cuma günü başlıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şakşak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırlarının bu yıl 1.si 02-03-04 Eylül, ikincisi ise 23-24-25 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırlarının 02 Eylül 2016 Cuma günü ilk etabının başlayacağını ifade eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede’nin tabi güzelliklerini görmeye panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şakşak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.