Dikili satışı anlattılar

03.08.2016 - 14:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1730+ kez okundu.
 

Dikili satışı anlattılar

​Geçtiğimiz günlerde düzenlenen eğitimin hayli verimli geçtiği belirtildi.
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacı ile personeline eğitim semineri düzenledi. Gerede Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik, dikili satış konularında mesleki yeterliliğinin geliştirilmesi, uygulamalar hakkında bilgi verilmesi, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması, hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacı ile eğitim gerçekleştirildi. Eğitim İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet Toklu tarafından hazırlanan ve 6877/ A sayılı Dikili Ağaç Esasları Tamimi konusunu içeren sunum eşliğinde gerçekleşen seminerin hayli verimli geçtiği ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen eğitime; İşletme Müdürü İsmail Dilek, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Müdürlüğü Saymanı, İşletme Müdürlüğüne bağlı 10 Orman İşletme Şefi ve 25 Orman Muhafaza Memuru katıldı.  
​Geçtiğimiz günlerde düzenlenen eğitimin hayli verimli geçtiği belirtildi.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacı ile personeline eğitim semineri düzenledi.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik, dikili satış konularında mesleki yeterliliğinin geliştirilmesi, uygulamalar hakkında bilgi verilmesi, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması, hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacı ile eğitim gerçekleştirildi.

Eğitim İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet Toklu tarafından hazırlanan ve 6877/ A sayılı Dikili Ağaç Esasları Tamimi konusunu içeren sunum eşliğinde gerçekleşen seminerin hayli verimli geçtiği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen eğitime; İşletme Müdürü İsmail Dilek, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Müdürlüğü Saymanı, İşletme Müdürlüğüne bağlı 10 Orman İşletme Şefi ve 25 Orman Muhafaza Memuru katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.