Resmi yazıyla bağış talimatı! Bu talimatı kim verdi?

GÜNDEM 17.10.2016 - 12:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2382+ kez okundu.
 

Resmi yazıyla bağış talimatı! Bu talimatı kim verdi?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasında bağlı birimlere yolladığı kadrolu öğretmen ve kadrolu personelin en az 50 lira bağış yapmasını istedi.
Gerede Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı’nın, yardım kampanyasında fiyat belirlemesi, il kamoyunda tepkilere neden oldu. Gerede Milli Eğitim Camiasında personelin 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasına yapacağı en az bağış miktarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı tarafından belirlendi. Olay gazetesi, Kasım Şahin imzalı özel haberini şu şekilde okuyucuya sundu; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasında bağlı birimlere yolladığı kadrolu öğretmen ve kadrolu personelin en az 50 lira bağış yapmasını istedi. Bolu Valiliği, 25 Temmuz’daki Başbakanlık Genelgesi ile 15 Temmuz darbe teşebbüsünde şehit olanların aileleri ve yaralananlar için başlatılan yardım kampanyasına destek olunması için kamu kurum ve kuruluşlara yazı gönderdi. Vali Aydın Baruş imzalı 23 Eylül tarihli yazıda, “Şehit vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için Başbakanlık makamının ilgili genelgesi ile başlatılan yardım kampanyasına destek amacıyla Valiliğimizce Ziraat Bankası Şubesi’nde hesap açılmıştır. Hesapta toplanan yardımlar genelgede belirlenen hesaba ilimiz adına yatırılacaktır. Konu üzerinde hassasiyetle durularak gereğinin yapılmasını rica ederim” denildi. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı ise tüm okul, kurum ve bağlı birimlere gönderdiği yazı şu şekilde; “İlçemizde düzenlenen ve ilgili yazıda belirtilen 15 Temmuz Dayanışma ve Yardım Kampanyası ekteki kaymayanlığımız yazılarına istinaden aşağıdaki esaslara göre yeniden düzenlenmiştir. Buna göre; 1-Öğrencilerinize düzenlenen kampanya süresi 17 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır. 2-Kampanyaya öğretmen ve tüm kadrolu personele de aynı tarihler uygulanacak şekilde genişletilmiştir. 3-Kadrolu öğretmen ve kadrolu personel için yardım miktarı en az 50,00 TL olarak belirlenmiştir. 4-Öğretmen ve personel hazırlanacak yardımları ekteki listeye göre ve nakit olarak Müdürlüğümüze tutanak ile teslim edilecektir. 5-Öğrenciler için yardım zarfları okullarda toplanacak, oluşturulan komisyonca açılacak ve tutanak altına alınarak ayrıca nakit olarak Müdürlüğümüze teslim edilecektir. 6-Zarflar, tutanak ile listelerin birer örnekleri okullarda muhafaza edilecektir. Gereğini bilgilerinize rica ederim.‘’
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasında bağlı birimlere yolladığı kadrolu öğretmen ve kadrolu personelin en az 50 lira bağış yapmasını istedi.

Gerede Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı’nın, yardım kampanyasında fiyat belirlemesi, il kamoyunda tepkilere neden oldu.

Gerede Milli Eğitim Camiasında personelin 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasına yapacağı en az bağış miktarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı tarafından belirlendi.

Olay gazetesi, Kasım Şahin imzalı özel haberini şu şekilde okuyucuya sundu;

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasında bağlı birimlere yolladığı kadrolu öğretmen ve kadrolu personelin en az 50 lira bağış yapmasını istedi.

Bolu Valiliği, 25 Temmuz’daki Başbakanlık Genelgesi ile 15 Temmuz darbe teşebbüsünde şehit olanların aileleri ve yaralananlar için başlatılan yardım kampanyasına destek olunması için kamu kurum ve kuruluşlara yazı gönderdi.

Vali Aydın Baruş imzalı 23 Eylül tarihli yazıda, “Şehit vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için Başbakanlık makamının ilgili genelgesi ile başlatılan yardım kampanyasına destek amacıyla Valiliğimizce Ziraat Bankası Şubesi’nde hesap açılmıştır. Hesapta toplanan yardımlar genelgede belirlenen hesaba ilimiz adına yatırılacaktır. Konu üzerinde hassasiyetle durularak gereğinin yapılmasını rica ederim” denildi.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı ise tüm okul, kurum ve bağlı birimlere gönderdiği yazı şu şekilde;

“İlçemizde düzenlenen ve ilgili yazıda belirtilen 15 Temmuz Dayanışma ve Yardım Kampanyası ekteki kaymayanlığımız yazılarına istinaden aşağıdaki esaslara göre yeniden düzenlenmiştir.


Buna göre;
1-Öğrencilerinize düzenlenen kampanya süresi 17 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.
2-Kampanyaya öğretmen ve tüm kadrolu personele de aynı tarihler uygulanacak şekilde genişletilmiştir.
3-Kadrolu öğretmen ve kadrolu personel için yardım miktarı en az 50,00 TL olarak belirlenmiştir.
4-Öğretmen ve personel hazırlanacak yardımları ekteki listeye göre ve nakit olarak Müdürlüğümüze tutanak ile teslim edilecektir.
5-Öğrenciler için yardım zarfları okullarda toplanacak, oluşturulan komisyonca açılacak ve tutanak altına alınarak ayrıca nakit olarak Müdürlüğümüze teslim edilecektir.
6-Zarflar, tutanak ile listelerin birer örnekleri okullarda muhafaza edilecektir.
Gereğini bilgilerinize rica ederim.‘’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.