"Biz komşuyuz, ayıp değil mi?"

ASAYİŞ 14.12.2017 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2380+ kez okundu.
 

"Biz komşuyuz, ayıp değil mi?"

"Gerede'de komşusunun gelini Şerif T.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz olarak yargılanan 72 yaşındaki İsmail Ç.,4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı."
Gerede'de 200 TL alacağını almak için geldiği komşusunun evinde evin gelinine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 72 yaşındaki 3 çocuk 4 torun sahibi İsmail Ç, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.  35 yaşındaki Şerif T., 72 yaşındaki komşularının kendisine saldırdığını söyleyerek, bu sırada eve giren kayınpederinin “İsmail neden böyle yapıyorsun? Biz komşuyuz, ayıp değil mi?” dedikten sonra İsmail Ç. ’nin kaçtığını söyledi. 72 yaşındaki adam 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. İl basınından yansıyan haberlerdeki iddialara göre; Şerif T.’nin kayınpederinden alacağı olan İsmail Ç., parayı istemek üzere evlerine gitti. Kapıyı gelin Şerif T. açtı. Evde kimsenin olmadığını gören adam genç kadını bir bahaneyle salona kadar götürdükten sonra üzerine saldırdı. Şerif T., yaşlı adamın üzerine saldırdıktan sonra kendisini öpmeye ve elbiselerini çıkarmaya çalıştığı sırada eve kayınpederinin girmesi nedeniyle toplandığını söyledi. Eve giren kayınpederinin “İsmail neden böyle yapıyorsun? Biz komşuyuz, ayıp değil mi?” dedikten sonra da İsmail Ç.’nin evi terk ettiği belirtildi. Gerede'de komşusunun karısı Şerif T’ye “Basit cinsel saldırı” suçu işlemesinden dolayı Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan İsmail Ç, son savunmasında; “Kesinlikle komşunun karısına cinsel saldırıda bulunmadım. Ben nakliyecilik işi yaparım. Kendilerine de bu hizmeti vermiştik. Bundan dolayı da 200 TL alacağım vardı. O parayı istemeye gittim. Sonra da bana bu iftiraya attılar. Suçsuz yere yargılanıyorum. Beraatimi istiyorum. Bu yaşta ki bir adamın böyle bir şey yapacağına inanıyor musunuz?” dedi. Mahkeme heyeti basit cinsel saldırı suçundan 72 yaşındaki dede İsmail Ç’a önce 5 yıl hapis cezası ardından da iyi halinden dolayı bu cezayı 4 yıl 2 aya indirdi. Şayet İstinaf Mahkemesi kararı onarsa 2 yıl 20 gün hapis yatacak.
"Gerede'de komşusunun gelini Şerif T.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz olarak yargılanan 72 yaşındaki İsmail Ç.,4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı."

Gerede'de 200 TL alacağını almak için geldiği komşusunun evinde evin gelinine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 72 yaşındaki 3 çocuk 4 torun sahibi İsmail Ç, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

35 yaşındaki Şerif T., 72 yaşındaki komşularının kendisine saldırdığını söyleyerek, bu sırada eve giren kayınpederinin “İsmail neden böyle yapıyorsun? Biz komşuyuz, ayıp değil mi?” dedikten sonra İsmail Ç. ’nin kaçtığını söyledi. 72 yaşındaki adam 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İl basınından yansıyan haberlerdeki iddialara göre; Şerif T.’nin kayınpederinden alacağı olan İsmail Ç., parayı istemek üzere evlerine gitti. Kapıyı gelin Şerif T. açtı. Evde kimsenin olmadığını gören adam genç kadını bir bahaneyle salona kadar götürdükten sonra üzerine saldırdı. Şerif T., yaşlı adamın üzerine saldırdıktan sonra kendisini öpmeye ve elbiselerini çıkarmaya çalıştığı sırada eve kayınpederinin girmesi nedeniyle toplandığını söyledi. Eve giren kayınpederinin “İsmail neden böyle yapıyorsun? Biz komşuyuz, ayıp değil mi?” dedikten sonra da İsmail Ç.’nin evi terk ettiği belirtildi.

Gerede'de komşusunun karısı Şerif T’ye “Basit cinsel saldırı” suçu işlemesinden dolayı Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan İsmail Ç, son savunmasında; “Kesinlikle komşunun karısına cinsel saldırıda bulunmadım. Ben nakliyecilik işi yaparım. Kendilerine de bu hizmeti vermiştik. Bundan dolayı da 200 TL alacağım vardı. O parayı istemeye gittim. Sonra da bana bu iftiraya attılar. Suçsuz yere yargılanıyorum. Beraatimi istiyorum. Bu yaşta ki bir adamın böyle bir şey yapacağına inanıyor musunuz?” dedi.

Mahkeme heyeti basit cinsel saldırı suçundan 72 yaşındaki dede İsmail Ç’a önce 5 yıl hapis cezası ardından da iyi halinden dolayı bu cezayı 4 yıl 2 aya indirdi. Şayet İstinaf Mahkemesi kararı onarsa 2 yıl 20 gün hapis yatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.