Gerede Kaymakam'ı ödüllendirildi

GÜNDEM 26.10.2018 - 09:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4844+ kez okundu.
 

Gerede Kaymakam'ı ödüllendirildi

"Bolu Valisi Aydın Baruş, göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı başarı belgesiyle ödüllendirdi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başarılı çalışmalarından dolayı Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Bolu Valisi Aydın Baruş, göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı başarı belgesiyle ödüllendirdi. İlçenin sevilen devlet adamı, Kaymakam Cengiz Ünsal, devlet vatandaş ilişkilerinin sağlıklı olarak tesis edilmesinde, İlçedeki kamu yatırımlarının takibinin sağlanmasında, köylere yönelik altyapı çalışmalarının etkin ve düşük maliyetle yapılmasında gösterdiği üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi.
"Bolu Valisi Aydın Baruş, göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı başarı belgesiyle ödüllendirdi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başarılı çalışmalarından dolayı Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı başarı belgesiyle ödüllendirdi.

İlçenin sevilen devlet adamı, Kaymakam Cengiz Ünsal, devlet vatandaş ilişkilerinin sağlıklı olarak tesis edilmesinde, İlçedeki kamu yatırımlarının takibinin sağlanmasında, köylere yönelik altyapı çalışmalarının etkin ve düşük maliyetle yapılmasında gösterdiği üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.