Coşkuyla kutlandı..

GÜNDEM 30.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4440+ kez okundu.
 

Coşkuyla kutlandı..

"Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı."
Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık makamında tebriklerin kabul edilmesinin ardından salon programı ile kutlamalar sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Cumhuriyet Meydanında, Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla start aldı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gerede Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi. MAKAMDA TEBRİKLER KABUL EDİLDİ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 09.30’da Kaymakamlık makamında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın tebrikleri kabul etmesi ile devam etti. Kaymakamlık Makamında yapılan tebrikata giriş programına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Ünsal tebrikata katılanları tek tek kabul ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. SALON PROGRAMI YAPILDI Program 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Gerede Şehir Stadyumu’ndaki etkinlikler ile devam etti. Saat 10.00 itibariyle, kutlama ve saygı duruşu sonrasında, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ile Gerede’de eğitim ve öğretim faaliyetine devam eden ilk ve orta dereceli okullardan gönüllü seçilen öğrenciler şiirler okuyup gösteri sahnelediler. 100. Yıl İlkokulu öğrencileri tarafından 120 Kahraman Çocuk gösterisinin ardından Yeni Mahalle İlkokulu öğrencileri tarafından Mustafa Kemal Paşa müzikli oyun gösterisi, 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin folklor gösterisi ve Gerede Ortaokulu’nun müzik dinletisi ile salon programı sona erdi.
"Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı."

Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık makamında tebriklerin kabul edilmesinin ardından salon programı ile kutlamalar sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Cumhuriyet Meydanında, Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla start aldı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gerede Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

MAKAMDA TEBRİKLER KABUL EDİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 09.30’da Kaymakamlık makamında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.

Kaymakamlık Makamında yapılan tebrikata giriş programına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Ünsal tebrikata katılanları tek tek kabul ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

SALON PROGRAMI YAPILDI

Program 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Gerede Şehir Stadyumu’ndaki etkinlikler ile devam etti. Saat 10.00 itibariyle, kutlama ve saygı duruşu sonrasında, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ile Gerede’de eğitim ve öğretim faaliyetine devam eden ilk ve orta dereceli okullardan gönüllü seçilen öğrenciler şiirler okuyup gösteri sahnelediler.

100. Yıl İlkokulu öğrencileri tarafından 120 Kahraman Çocuk gösterisinin ardından Yeni Mahalle İlkokulu öğrencileri tarafından Mustafa Kemal Paşa müzikli oyun gösterisi, 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin folklor gösterisi ve Gerede Ortaokulu’nun müzik dinletisi ile salon programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.