Şampiyonlara hediye..

SPOR 17.03.2018 - 09:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2353+ kez okundu.
 

Şampiyonlara hediye..

"Sporcular ile bir süre sohbet eden Kaymakam Cengiz Ünsal, dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi."
Okullararası Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren Geredeli sporcular, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Sporcular ile birlikte ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin ile okul müdürleri de hazır bulundu. Ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Isparta’da düzenlenen Okullararası Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda yıldız kızlar kategorisinde Türkiye 2’incisi İclal İrem Akça ve yıldız erkekler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü Fahrettin Özdoğan ile Erzurum’da düzenlenen Okullar Arası Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası’nda genç erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu Hamit Tarık Aydın ve Türkiye 2’incisi Salih Can Duman yer aldı. Sporcular ile bir süre sohbet eden Kaymakam Cengiz Ünsal, dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Ünsal, “Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecektir. İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
"Sporcular ile bir süre sohbet eden Kaymakam Cengiz Ünsal, dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi."

Okullararası Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren Geredeli sporcular, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Sporcular ile birlikte ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin ile okul müdürleri de hazır bulundu.

Ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Isparta’da düzenlenen Okullararası Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda yıldız kızlar kategorisinde Türkiye 2’incisi İclal İrem Akça ve yıldız erkekler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü Fahrettin Özdoğan ile Erzurum’da düzenlenen Okullar Arası Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası’nda genç erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu Hamit Tarık Aydın ve Türkiye 2’incisi Salih Can Duman yer aldı.

Sporcular ile bir süre sohbet eden Kaymakam Cengiz Ünsal, dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Sporcuları tebrik eden Kaymakam Ünsal, “Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecektir. İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.