'Tüm imkânlarımızı seferber ederek'

GÜNDEM 23.02.2018 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3363+ kez okundu.
 

'Tüm imkânlarımızı seferber ederek'

"Gençlerin başarısından ve ziyaretinden memnun olan Kaymakam Ünsal; "Güçlü yarınlara ancak nitelikli genç nesiller ile ulaşabiliriz," dedi."
İlçemiz Gerede’yi başarı ile temsil ederek halk oyunları yarışmasında il birincisi olan öğrenciler Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde düzenlenen, halk oyunları yarışmalarında düzenlemeli dal minikler ve yıldızlar kategorilerinde Bolu İl birincisi olan 100.Yıl İlkokulu ve 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret ettiler. Gençlerin başarısından ve ziyaretinden memnun olan Kaymakam Ünsal; "Güçlü yarınlara ancak nitelikli genç nesiller ile ulaşabiliriz," dedi. Gayet sıcak bir ortamda geçtiği gözlenen ziyaret esnasında gençlerle konuşan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, şunları anlattı; “Okul sadece derslerden ibaret değildir. Okul aynı zamanda geleceğimizi inşa ettiğimiz bir yuvadır. Biz başarılı olmak istiyorsak sadece bilgi öğrenmekle değil aynı zamanda ders dışındaki sosyal etkinliklere de vakit ayırmalıyız. Çocuklarımızın gelecekte olgun birer birey haline gelmesi için bu çalışmalar çok önemli. Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’si sevgili çocuklar unutmayın ki sizlerin omuzlarında yükselecektir. Güçlü yarınlara ancak nitelikli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum." Gençlerin düşüncelerini de dinleyen Kaymakam Ünsal, ziyaret sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
"Gençlerin başarısından ve ziyaretinden memnun olan Kaymakam Ünsal; "Güçlü yarınlara ancak nitelikli genç nesiller ile ulaşabiliriz," dedi."

İlçemiz Gerede’yi başarı ile temsil ederek halk oyunları yarışmasında il birincisi olan öğrenciler Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz haftalarda ilimizde düzenlenen, halk oyunları yarışmalarında düzenlemeli dal minikler ve yıldızlar kategorilerinde Bolu İl birincisi olan 100.Yıl İlkokulu ve 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret ettiler.

Gençlerin başarısından ve ziyaretinden memnun olan Kaymakam Ünsal; "Güçlü yarınlara ancak nitelikli genç nesiller ile ulaşabiliriz," dedi.

Gayet sıcak bir ortamda geçtiği gözlenen ziyaret esnasında gençlerle konuşan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, şunları anlattı; “Okul sadece derslerden ibaret değildir. Okul aynı zamanda geleceğimizi inşa ettiğimiz bir yuvadır. Biz başarılı olmak istiyorsak sadece bilgi öğrenmekle değil aynı zamanda ders dışındaki sosyal etkinliklere de vakit ayırmalıyız. Çocuklarımızın gelecekte olgun birer birey haline gelmesi için bu çalışmalar çok önemli. Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’si sevgili çocuklar unutmayın ki sizlerin omuzlarında yükselecektir. Güçlü yarınlara ancak nitelikli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum."

Gençlerin düşüncelerini de dinleyen Kaymakam Ünsal, ziyaret sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.