Gerede'de neler yakalandı, neler?

ASAYİŞ 03.01.2018 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2253+ kez okundu.
 

Gerede'de neler yakalandı, neler?

" Bolu Merkez ve Gerede'de icra edilen operasyonda 1 adet 20 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 11 adet 20 mm fişek, 1 adet 7,65 mm tabanca şarjörü 1 adet 12 mm çapında ruhsatsız pompalı av tüfeği 8 adet metal dedektör 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan bakır tas, 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan bronz tas ve 1 adet sikke ele geçirildi. "
Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçları kapsamında Bolu ve Gerede Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde alınan mahkeme kararı doğrultusunda Kasım ve Aralık 2017 aylarında dev operasyon gerçekleştirdi. Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılıklara Kasım ve Aralık aylarında gerçekleştirdiği operasyonlarla ağır darbe vurdu. Ekipler, Merkez, Dörtdivan ve Gerede ilçelerinde ikamet eden 6 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı olarak operasyon icra etti. Dörtdivan Doğancılar Köyünde icra edilen operasyonlarda 3 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve bu tabancalara ait 3 adet şarjör ile 2 adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ve 8 litre bandrolsüz votka ile Bolu Merkez ve Gerede'de icra edilen eş zamanlı operasyonda 1 adet 20 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 11 adet 20 mm fişek, 1 adet 7,65 mm tabanca şarjörü 1 adet 12 mm çapında ruhsatsız pompalı av tüfeği 8 adet metal dedektör 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan bakır tas, 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan bronz tas ve 1 adet sikke ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. YENİÇAĞA DA 59 LİTRE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  Yeniçağa ilçesi Çingençeşmesi mevkiinde icra ettikleri yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında 2 şüpheli şahsın bulunduğu bir otomobilde yaptıkları kontrolde, sahte bandrollü oldukları anlaşılan çeşitli markalarda 45 litre viski, 9 litre votka ve 5 litre rakı olmak üzere toplam 59 litre alkollü içki ele geçirip olup, Gerede Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ve şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.
" Bolu Merkez ve Gerede'de icra edilen operasyonda 1 adet 20 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 11 adet 20 mm fişek, 1 adet 7,65 mm tabanca şarjörü 1 adet 12 mm çapında ruhsatsız pompalı av tüfeği 8 adet metal dedektör 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan bakır tas, 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan bronz tas ve 1 adet sikke ele geçirildi. "

Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçları kapsamında Bolu ve Gerede Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde alınan mahkeme kararı doğrultusunda Kasım ve Aralık 2017 aylarında dev operasyon gerçekleştirdi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılıklara Kasım ve Aralık aylarında gerçekleştirdiği operasyonlarla ağır darbe vurdu.

Ekipler, Merkez, Dörtdivan ve Gerede ilçelerinde ikamet eden 6 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı olarak operasyon icra etti.

Dörtdivan Doğancılar Köyünde icra edilen operasyonlarda 3 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve bu tabancalara ait 3 adet şarjör ile 2 adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ve 8 litre bandrolsüz votka ile Bolu Merkez ve Gerede'de icra edilen eş zamanlı operasyonda 1 adet 20 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 11 adet 20 mm fişek, 1 adet 7,65 mm tabanca şarjörü 1 adet 12 mm çapında ruhsatsız pompalı av tüfeği 8 adet metal dedektör 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan bakır tas, 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan bronz tas ve 1 adet sikke ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.


YENİÇAĞA DA 59 LİTRE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  Yeniçağa ilçesi Çingençeşmesi mevkiinde icra ettikleri yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında 2 şüpheli şahsın bulunduğu bir otomobilde yaptıkları kontrolde, sahte bandrollü oldukları anlaşılan çeşitli markalarda 45 litre viski, 9 litre votka ve 5 litre rakı olmak üzere toplam 59 litre alkollü içki ele geçirip olup, Gerede Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ve şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.