Yangın korkuttu

ASAYİŞ 30.11.2016 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2445+ kez okundu.
 

Yangın korkuttu

İlçemiz Nuhören Köyü mevkiinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü.
Nuhören Köyü mevkiinde bilinmeyen bir nedenle çıkan anız yangını çevre sakinlerine endişe dolu anlar yaşattı. Edinilen bilgiye göre, Nuhören Köyü mevkii yerleşim alanında bulunan anızlar, bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuştu. Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da yayılan yangına, ihbar üzerine gelen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.  Bir saatlik çalışmanın ardından yerleşim alanındaki anız yangını köy halkının da yardımıyla kontrol altına alınırken, çevrede yoğun bir duman kitlesi oluştu.
İlçemiz Nuhören Köyü mevkiinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Nuhören Köyü mevkiinde bilinmeyen bir nedenle çıkan anız yangını çevre sakinlerine endişe dolu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, Nuhören Köyü mevkii yerleşim alanında bulunan anızlar, bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuştu.

Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da yayılan yangına, ihbar üzerine gelen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. 

Bir saatlik çalışmanın ardından yerleşim alanındaki anız yangını köy halkının da yardımıyla kontrol altına alınırken, çevrede yoğun bir duman kitlesi oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.