'Sabırla bekleyeceğiz..'

GÜNDEM 30.01.2018 - 10:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2353+ kez okundu.
 

'Sabırla bekleyeceğiz..'

"Elli dört öğrenci dualarla uğurlandı.."
Gerede İlçe Müftülüğü’nün rehberliği ile kutsal topraklara giden 54 öğrenci yapılan dualar ile geçtiğimiz günlerde Yeni Camii önünden uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde ve Gerede İlçe Müftülüğü’nün rehberliğiyle umreye giden toplam 54 öğrenci ve veliler Gerede Yeni Camii önünden dualarla uğurlandı. Kalabalık ve ilginin yoğun olduğu, duygulu anların yaşandığı uğurlama programı Yeni Camii önünde İlahi, kaside, salavât-ı şerife ve telbiyelerle başladı. Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, “54 kişilik kafileyi bugün Müftülük olarak 15 günlüğüne umreye yolcu ediyoruz. Orada bizlere memleketimizin birliği, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü için dua edecekler. Hz. Muhammed’in diyarı mübarek topraklarda huzur bulacaklar. Onları sevinç ve gözyaşları ile uğurlarken, dönüşlerini de sabırla bekleyeceğiz. Herkesin kutsal topraklara gitmesini de temenni ediyoruz” sözlerini kullandı. Program, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun yaptığı duanın ardından umrecilerin uğurlanmasıyla son buldu.
"Elli dört öğrenci dualarla uğurlandı.."

Gerede İlçe Müftülüğü’nün rehberliği ile kutsal topraklara giden 54 öğrenci yapılan dualar ile geçtiğimiz günlerde Yeni Camii önünden uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde ve Gerede İlçe Müftülüğü’nün rehberliğiyle umreye giden toplam 54 öğrenci ve veliler Gerede Yeni Camii önünden dualarla uğurlandı.

Kalabalık ve ilginin yoğun olduğu, duygulu anların yaşandığı uğurlama programı Yeni Camii önünde İlahi, kaside, salavât-ı şerife ve telbiyelerle başladı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, “54 kişilik kafileyi bugün Müftülük olarak 15 günlüğüne umreye yolcu ediyoruz. Orada bizlere memleketimizin birliği, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü için dua edecekler. Hz. Muhammed’in diyarı mübarek topraklarda huzur bulacaklar. Onları sevinç ve gözyaşları ile uğurlarken, dönüşlerini de sabırla bekleyeceğiz. Herkesin kutsal topraklara gitmesini de temenni ediyoruz” sözlerini kullandı.

Program, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun yaptığı duanın ardından umrecilerin uğurlanmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.