Gerede'de 44 camide..

EĞİTİM 30.05.2019 - 14:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2813+ kez okundu.
 

Gerede'de 44 camide..

"Gerede'de 15 gün süreyle, 10.sınıf öğrencilerine müezzinlik ve 11.sınıf öğrencilerine imamlık stajı yaptırıldı."
Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl bir ilke daha imza atarak öğrencilerine iki haftalık staj uygulaması yaptırdı. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede Müftülüğü arasında yapılan işbirliği protokolü ile 15 gün süreyle, 10.sınıf öğrencilerine müezzinlik ve 11.sınıf öğrencilerine imamlık stajı yaptırıldı. Gerede Müftülüğü’ne bağlı 44 camide 77 öğrencinin katıldığı staj uygulamasından cami cemaati de memnun kaldı. Cemaat “Gençlerimiz camilerimiz şenlendirdi“ diyerek geleceğe yönelik ümit var olduklarını ifade eden görevliler de uygulamanın kalıcı hale getirilmesini istediler. Staj uygulamasını değerlendiren Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdurrahman Uslu; “Mesleki uygulama stajımızın değerlendirmesini yaptığımızda 90 oranında olumlu sonuç elde ettik. İnşallah bu uygulamayı sürekli hale gerdirdiğimizde tüm öğrencilerimiz birer aylık mesleki tecrübeyle mezun olacaklar” diye konuştu.
"Gerede'de 15 gün süreyle, 10.sınıf öğrencilerine müezzinlik ve 11.sınıf öğrencilerine imamlık stajı yaptırıldı."

Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl bir ilke daha imza atarak öğrencilerine iki haftalık staj uygulaması yaptırdı.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede Müftülüğü arasında yapılan işbirliği protokolü ile 15 gün süreyle, 10.sınıf öğrencilerine müezzinlik ve 11.sınıf öğrencilerine imamlık stajı yaptırıldı. Gerede Müftülüğü’ne bağlı 44 camide 77 öğrencinin katıldığı staj uygulamasından cami cemaati de memnun kaldı.

Cemaat “Gençlerimiz camilerimiz şenlendirdi“ diyerek geleceğe yönelik ümit var olduklarını ifade eden görevliler de uygulamanın kalıcı hale getirilmesini istediler.

Staj uygulamasını değerlendiren Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdurrahman Uslu; “Mesleki uygulama stajımızın değerlendirmesini yaptığımızda 90 oranında olumlu sonuç elde ettik. İnşallah bu uygulamayı sürekli hale gerdirdiğimizde tüm öğrencilerimiz birer aylık mesleki tecrübeyle mezun olacaklar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.