Gerede'de hizmete açıldı

EĞİTİM 16.11.2018 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2291+ kez okundu.
 

Gerede'de hizmete açıldı

"Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerinin hizmete sunulduğu Diyanet Yayınları Satış Evi ilçemizde de hizmete açıldı."
Gerede Müftülüğü tarafından daha önce hizmete açılan diyanet yayınları satış evi tadilattan sonra yeni yüzüyle tekrar Geredelilerin hizmetine sunuldu. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerinin hizmete sunulduğu Diyanet Yayınları Satış Evi Atatürk Bulvarı alt yolda hizmete açıldı. Yayın evinin ilk misafiri ise Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal oldu. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu Kaymakam Ünsal’a, yayın evi hakkında bilgi verdi. Yayınevi hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “Yayın evimizde satışa sunulan eserlerin Diyanet İşleri Başkanlığımızın kontrolündeki yayınlar olduğu için herkes güvenerek alıp, okuyabilir” dedi.
"Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerinin hizmete sunulduğu Diyanet Yayınları Satış Evi ilçemizde de hizmete açıldı."

Gerede Müftülüğü tarafından daha önce hizmete açılan diyanet yayınları satış evi tadilattan sonra yeni yüzüyle tekrar Geredelilerin hizmetine sunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerinin hizmete sunulduğu Diyanet Yayınları Satış Evi Atatürk Bulvarı alt yolda hizmete açıldı. Yayın evinin ilk misafiri ise Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal oldu. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu Kaymakam Ünsal’a, yayın evi hakkında bilgi verdi.

Yayınevi hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “Yayın evimizde satışa sunulan eserlerin Diyanet İşleri Başkanlığımızın kontrolündeki yayınlar olduğu için herkes güvenerek alıp, okuyabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.