Uygulamalı gösterdiler

EĞİTİM 09.08.2018 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1830+ kez okundu.
 

Uygulamalı gösterdiler

"İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı trafik timlerince trafik güvenliği ve iletişim konuları hakkında uygulamalı eğitim verildi."
Gerede’de eğitim gören 2018 yaz Kur’an kursu öğrencilerine Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından trafik eğitimi verildi. Gerede İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında dini eğitim öğrenim gören öğrencilere “Karayolları trafik güvenliği stratejisi ve eylem planı” kapsamında İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından trafik eğitimi semineri verildi. Gerede İlçe Müftülüğünde düzenlenen eğitim programındaki öğrencilere, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı trafik timlerince trafik güvenliği ve iletişim konuları hakkında uygulamalı eğitim verildi.
"İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı trafik timlerince trafik güvenliği ve iletişim konuları hakkında uygulamalı eğitim verildi."

Gerede’de eğitim gören 2018 yaz Kur’an kursu öğrencilerine Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından trafik eğitimi verildi.

Gerede İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında dini eğitim öğrenim gören öğrencilere “Karayolları trafik güvenliği stratejisi ve eylem planı” kapsamında İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından trafik eğitimi semineri verildi.

Gerede İlçe Müftülüğünde düzenlenen eğitim programındaki öğrencilere, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı trafik timlerince trafik güvenliği ve iletişim konuları hakkında uygulamalı eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.