Vakıf uyardı: Dikkat!..

EĞİTİM 12.09.2018 - 13:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2278+ kez okundu.
 

Vakıf uyardı: Dikkat!..

"Gerede nüfusuna kayıtlı 500’ün üzerinde öğrenciye burs veren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) yaptığı bilgilendirme ile bazı açıklamalarda bulundu."
İkibin'i aşkın Geredeli öğrenciye ulaşarak, eğitim ve öğretimlerinde adeta köprü olan, ulaştırdığı burslarla gençlerin hayır dualarını da alan GERKAV, daha fazla öğrenciye burs vermek için verdiği gayretin, hayırsever işadamları tarafından da desteklenmesine işaret ediyor. Çeyrek asırın üzerinde bir zamandır geçmişi ile geleceğe köprü vazifesi gören GERKAV, gençlere eğitim alanında verdiği desteklerle takdir toplarken; birliktelik cemiyetlerine de ara vermiyor. Gerede nüfusuna kayıtlı beş yüzün üzerinde öğrenciye burs veren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) hizmet çıtasını her geçen sene yükselten Gerkav, yeni dönem öncesinde yayımladığı bilgilendirmede, bazı uyarılarda bulundu. Gerede nüfusuna kayıtlı 500’ün üzerinde öğrenciye burs veren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) yaptığı bilgilendirme ile burs alan öğrencilerin burslarının devam etmesi için öğrenci belgelerini ulaştırmaları istendi. Yıllardır üniversite öğrencisi Geredelilere verdiği destekle adından başarıyla söz ettiren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Vakfımızdan burs alan öğrencilerin burslarının devam etmesi için hazırlıktan 1. sınıfa geçen öğrenciler sadece 1. sınıf yazan öğrenci belgesini, 2-3-4-5 ve 6. sınıfa geçenler ise geçtikleri sınıfı yazan öğrenci belgesi ve transkript belgelerini elden veya PTT Kargo ile Vakıf merkezimize göndermeleri zorunludur.” Açıklamada, bahsedilen ilgili evrakların 05 Ekim 2018 tarihine kadar vakıf merkezine ulaştırılması istenildi. Akıllı telefonlar üzerinden de vakıfı takip edilebileceği kaydedilen açıklamada; “GERKAV’dan haberdar olmak ve anlık bildirimlerin akıllı telefonlardan sağlanabilmesi için mobil uygulamamız devreye girmiştir. Akıllı telefon kullananlar Gerkav’ı indirdiklerinde Gerkav’ı yakından takip etmiş olacaklardır” ifadelerine yer verildi.
"Gerede nüfusuna kayıtlı 500’ün üzerinde öğrenciye burs veren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) yaptığı bilgilendirme ile bazı açıklamalarda bulundu."

İkibin'i aşkın Geredeli öğrenciye ulaşarak, eğitim ve öğretimlerinde adeta köprü olan, ulaştırdığı burslarla gençlerin hayır dualarını da alan GERKAV, daha fazla öğrenciye burs vermek için verdiği gayretin, hayırsever işadamları tarafından da desteklenmesine işaret ediyor.

Çeyrek asırın üzerinde bir zamandır geçmişi ile geleceğe köprü vazifesi gören GERKAV, gençlere eğitim alanında verdiği desteklerle takdir toplarken; birliktelik cemiyetlerine de ara vermiyor.

Gerede nüfusuna kayıtlı beş yüzün üzerinde öğrenciye burs veren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) hizmet çıtasını her geçen sene yükselten Gerkav, yeni dönem öncesinde yayımladığı bilgilendirmede, bazı uyarılarda bulundu.

Gerede nüfusuna kayıtlı 500’ün üzerinde öğrenciye burs veren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) yaptığı bilgilendirme ile burs alan öğrencilerin burslarının devam etmesi için öğrenci belgelerini ulaştırmaları istendi.

Yıllardır üniversite öğrencisi Geredelilere verdiği destekle adından başarıyla söz ettiren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Vakfımızdan burs alan öğrencilerin burslarının devam etmesi için hazırlıktan 1. sınıfa geçen öğrenciler sadece 1. sınıf yazan öğrenci belgesini, 2-3-4-5 ve 6. sınıfa geçenler ise geçtikleri sınıfı yazan öğrenci belgesi ve transkript belgelerini elden veya PTT Kargo ile Vakıf merkezimize göndermeleri zorunludur.”

Açıklamada, bahsedilen ilgili evrakların 05 Ekim 2018 tarihine kadar vakıf merkezine ulaştırılması istenildi. Akıllı telefonlar üzerinden de vakıfı takip edilebileceği kaydedilen açıklamada; “GERKAV’dan haberdar olmak ve anlık bildirimlerin akıllı telefonlardan sağlanabilmesi için mobil uygulamamız devreye girmiştir. Akıllı telefon kullananlar Gerkav’ı indirdiklerinde Gerkav’ı yakından takip etmiş olacaklardır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.