Başkan'la bir kez daha!..

GÜNDEM 01.02.2018 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2187+ kez okundu.
 

Başkan'la bir kez daha!..

"Tek liste ile seçime giderek yeniden güven tazeledi."
Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tek liste ile seçime giderek yeniden Vahdettin Baygın ile güven tazeledi. Geçtiğimiz hafta sonunda Gerede Esentepe Uzman Restaurant’da gerçekleştirilen Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı Genel Kurulu’na, Gerede esnafı yoğun katılım sağladı. Açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda; faaliyet raporları üyelere sunulurken, seçim programına geçildi. Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı belirlenen gündem ile yeni dönem olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Seçime BESOB Başkanı Tahir Gayret, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda temsilci katılım sağladı. Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren mevcut başkan Vahdettin Baygın; "Esnafların yeniden sesi olmak için aday oldum," şeklinde konuştu. Vahdettin Baygın, tek aday olarak girdiği seçimde kayıtlı olan üyelerin çoğunun oyunu alarak yeni dönemde yeniden başkanlık görevine devam etmeye hak kazandı.
"Tek liste ile seçime giderek yeniden güven tazeledi."

Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tek liste ile seçime giderek yeniden Vahdettin Baygın ile güven tazeledi.

Geçtiğimiz hafta sonunda Gerede Esentepe Uzman Restaurant’da gerçekleştirilen Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı Genel Kurulu’na, Gerede esnafı yoğun katılım sağladı.

Açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda; faaliyet raporları üyelere sunulurken, seçim programına geçildi. Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı belirlenen gündem ile yeni dönem olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Seçime BESOB Başkanı Tahir Gayret, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda temsilci katılım sağladı.

Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren mevcut başkan Vahdettin Baygın; "Esnafların yeniden sesi olmak için aday oldum," şeklinde konuştu.

Vahdettin Baygın, tek aday olarak girdiği seçimde kayıtlı olan üyelerin çoğunun oyunu alarak yeni dönemde yeniden başkanlık görevine devam etmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.