Yangınlar korkutuyor

04.08.2016 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2524+ kez okundu.
 

Yangınlar korkutuyor

Son günlerde meydana gelen yangınlar vatandaşları korkuturken, maddi kayıplar da oluşturuyor.
Çoğullu Köyü’nde meydana gelen anız yangınında yaklaşık 2 dönümlük arazi zarar gördü. Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinde meydana gelen yangında ise bir odunluk ve 3 dönümlük arazi zarar gördü. Çoğullu Köyü Tem Otoyolu yanında bulunan arazide elektrik trafosunun patlaması neticesinde yangın çıktı. Çıkan anız yangınını fark eden vatandaşlar, Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Söndürülen yangın sonucunda 2 dönümlük bir arazi zarar gördü. Aynı gün Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinde de, sebebi bilinmeyen bir nedenle, anız ve odunluğun tutuşması sonucu yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay mahalline ulaşan Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevler, yangın yerinin hemen yakınında bulunan 2 katlı ahşap eve ulaşmadan söndürdü. Yangın sonucu odunluk küle dönerken, 3 dönümlük bir arazi de zarar gördü.  
Son günlerde meydana gelen yangınlar vatandaşları korkuturken, maddi kayıplar da oluşturuyor.

Çoğullu Köyü’nde meydana gelen anız yangınında yaklaşık 2 dönümlük arazi zarar gördü. Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinde meydana gelen yangında ise bir odunluk ve 3 dönümlük arazi zarar gördü.

Çoğullu Köyü Tem Otoyolu yanında bulunan arazide elektrik trafosunun patlaması neticesinde yangın çıktı.
Çıkan anız yangınını fark eden vatandaşlar, Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı.
Söndürülen yangın sonucunda 2 dönümlük bir arazi zarar gördü.

Aynı gün Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinde de, sebebi bilinmeyen bir nedenle, anız ve odunluğun tutuşması sonucu yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay mahalline ulaşan Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevler, yangın yerinin hemen yakınında bulunan 2 katlı ahşap eve ulaşmadan söndürdü.
Yangın sonucu odunluk küle dönerken, 3 dönümlük bir arazi de zarar gördü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.