Ziller, oyuna çaldı

EĞİTİM 09.06.2018 - 13:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4450+ kez okundu.
 

Ziller, oyuna çaldı

"Gerede'deki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 6 bin öğrenci ve 455 öğretmen, tatile girmenin heyecanını yaşadı."
Gerede'de eğitim gören ilk-orta ve lise öğrencileri karnelerini aldılar. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin ve beraberindeki protokol Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi’nde öğrencilere karnelerini dağıttılar. Gerede’de 6 bin öğrenci cuma günü 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayarak üç aylık yaz tatiline girdi. Gerede’de ki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 6 bin öğrenci ve 455 öğretmen, 90 günlük yaz tatiline girmenin heyecanını yaşadı. Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi’nde yapılan karne dağıtım törenine Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, daire amirleri ve protokol üyelerinin yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin hem karne hem de tatil sevincini paylaşmak isteyen protokol üyeleri öğrencilere karne ve belgelerini dağıttı. Karnelerini alan öğrencilerin heyecan ve mutlulukları yüzlerinden okundu. Törende, öğrencilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sizler bu okula seçilirken sınavla geldiniz. Başarılarınızdan dolayı sizleri, ailelerinizi ve fedakârca çalışan öğretmen ve müdürlerinizi tebrik ediyorum” dedi. Karne dağıtım töreninde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Cengiz Ünsal ise, öğrencilerin yorulduklarına dikkati çekerek, güzel bir tatili hak ettiklerini dile getirdi. Kaymakam Ünsal, törende; "Sevgili öğrenciler bu mutlu gününüzde sizlerle beraber,  karne sevincinize ortak olmak istedik. Sizlerin başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Derslerinizde gösterdiğiniz performans hayatta gösterdiğiniz performansın bir göstergesidir. Bugün karne günü ve bir yıllık emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Çok çalıştınız, çok yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecince öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Bu ülkenin yarınları sizlersiniz, güçlü yarınlarımızın teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz için, eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sizlerin başarısında emeği geçen öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” diye konuştu. Sabahın erken saatlerinde okullarına giden öğrenciler karne heyecanını kimi düşük not üzüntüsüyle yaşarken, kimi ise başarılı notlarının sevincini paylaştı.
"Gerede'deki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 6 bin öğrenci ve 455 öğretmen, tatile girmenin heyecanını yaşadı."

Gerede'de eğitim gören ilk-orta ve lise öğrencileri karnelerini aldılar. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin ve beraberindeki protokol Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi’nde öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Gerede’de 6 bin öğrenci cuma günü 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayarak üç aylık yaz tatiline girdi. Gerede’de ki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 6 bin öğrenci ve 455 öğretmen, 90 günlük yaz tatiline girmenin heyecanını yaşadı.

Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi’nde yapılan karne dağıtım törenine Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, daire amirleri ve protokol üyelerinin yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin hem karne hem de tatil sevincini paylaşmak isteyen protokol üyeleri öğrencilere karne ve belgelerini dağıttı. Karnelerini alan öğrencilerin heyecan ve mutlulukları yüzlerinden okundu.

Törende, öğrencilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sizler bu okula seçilirken sınavla geldiniz. Başarılarınızdan dolayı sizleri, ailelerinizi ve fedakârca çalışan öğretmen ve müdürlerinizi tebrik ediyorum” dedi.

Karne dağıtım töreninde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Cengiz Ünsal ise, öğrencilerin yorulduklarına dikkati çekerek, güzel bir tatili hak ettiklerini dile getirdi.

Kaymakam Ünsal, törende; "Sevgili öğrenciler bu mutlu gününüzde sizlerle beraber,  karne sevincinize ortak olmak istedik. Sizlerin başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Derslerinizde gösterdiğiniz performans hayatta gösterdiğiniz performansın bir göstergesidir. Bugün karne günü ve bir yıllık emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Çok çalıştınız, çok yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecince öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Bu ülkenin yarınları sizlersiniz, güçlü yarınlarımızın teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz için, eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sizlerin başarısında emeği geçen öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” diye konuştu.

Sabahın erken saatlerinde okullarına giden öğrenciler karne heyecanını kimi düşük not üzüntüsüyle yaşarken, kimi ise başarılı notlarının sevincini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.