Bakan'a Geredeli Başdanışman!..

SİYASET 13.09.2018 - 14:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2741+ kez okundu.
 

Bakan'a Geredeli Başdanışman!..

"Eski Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Başdanışmanı oldu."
Geredeli hemşehrimiz eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Baş Danışmanı olarak atandı. Gerede kontenjanından 22.ve 23. dönem Ak Parti Bolu Milletvekilliği ile 25.ve 26.dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, eski Bolu İl Başkanlarından Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Baş Danışmanı olarak atandı. Tecrübeli siyateçi Yüksel Coşkunyürek'in yeni görevine bugün itibari ile başladığı öğrenildi.
"Eski Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Başdanışmanı oldu."

Geredeli hemşehrimiz eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Baş Danışmanı olarak atandı.

Gerede kontenjanından 22.ve 23. dönem Ak Parti Bolu Milletvekilliği ile 25.ve 26.dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, eski Bolu İl Başkanlarından Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Baş Danışmanı olarak atandı.

Tecrübeli siyateçi Yüksel Coşkunyürek'in yeni görevine bugün itibari ile başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.