Televizyondan da izlemek ister misiniz?

GÜNDEM 01.03.2018 - 11:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2108+ kez okundu.
 

Televizyondan da izlemek ister misiniz?

"Geçtiğimiz günlerde Gerede´deki çekimlerini tamamlayan Merkez TV ekibi, programın ilerleyen günlerde ekranlara geleceğini duyurdu."
Bolu’nun dünyaya açılan penceresi Merkez TV’nin "Nerde Ne Var" ekibi, ilçemizin tanıtımını yapmak üzere Gerede’ye geldi. Geçtiğimiz günlerde Gerede´deki çekimlerini tamamlayan Merkez TV ekibi, programın ilerleyen günlerde ekranlara geleceğini duyurdu. İlçemizi hayranlıkla izleyen ekip, tarihi bakımdan önem taşıyan Kiliseli Han, Çan Saati, Tarihi Hamam, Yukarı Tekke Camii gibi yapıları kameraya kaydederken; Gerede´mizin yöresel yemeklerini, ekonomik açıdan bel kemiğini oluşturan dericilik ve Gerede´nin doğal güzelliği bakımından ilk sırasını teşkil eden Esentepe mesireliği ile görntüledi. Beyaz örtünün adeta bereketlendiği Arkut Dağı Kayak Merkezi´ni de tanıtacağı öğrenilen çekimlerin hayli ilgi ile izleneceği ifade edildi. Gerede tanıtımının yer alacağı Merkez TV’de yayınlanacak olan “Nerde Ne Var” isimli program önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak.
"Geçtiğimiz günlerde Gerede´deki çekimlerini tamamlayan Merkez TV ekibi, programın ilerleyen günlerde ekranlara geleceğini duyurdu."

Bolu’nun dünyaya açılan penceresi Merkez TV’nin "Nerde Ne Var" ekibi, ilçemizin tanıtımını yapmak üzere Gerede’ye geldi.

Geçtiğimiz günlerde Gerede´deki çekimlerini tamamlayan Merkez TV ekibi, programın ilerleyen günlerde ekranlara geleceğini duyurdu.

İlçemizi hayranlıkla izleyen ekip, tarihi bakımdan önem taşıyan Kiliseli Han, Çan Saati, Tarihi Hamam, Yukarı Tekke Camii gibi yapıları kameraya kaydederken; Gerede´mizin yöresel yemeklerini, ekonomik açıdan bel kemiğini oluşturan dericilik ve Gerede´nin doğal güzelliği bakımından ilk sırasını teşkil eden Esentepe mesireliği ile görntüledi.

Beyaz örtünün adeta bereketlendiği Arkut Dağı Kayak Merkezi´ni de tanıtacağı öğrenilen çekimlerin hayli ilgi ile izleneceği ifade edildi.

Gerede tanıtımının yer alacağı Merkez TV’de yayınlanacak olan “Nerde Ne Var” isimli program önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.