Verilen cevaplar şaşırttı!..

EĞİTİM 22.07.2019 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2735+ kez okundu.
 

Verilen cevaplar şaşırttı!..

"Kuran Kursu öğreticiliği yapan hocalara ise çocuklara Milli ve Manevi Değerlerin kazandırılmasında yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler."
Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Yaz Kuran Kursu misafirlerini ağırladı. Ziyarete; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Bağdu, Emniyet Müdürü V. M.Kürşat Ergün, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu katıldı. Ziyaret kapsamında, Kuran ve Elif-Ba eğitimi alan öğrenciler ile sohbet gerçekleştiren heyet, çocukların ne kadar faydalı bir eğitim aldıklarını gözlemlediler. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar çocuklara bir takım sorular sordular aldıkları cevaplarla memnun oldular, sure ezberlerini dinlediler. Kuran Kursu öğreticiliği yapan hocalara ise çocuklara Milli ve Manevi Değerlerin kazandırılmasında yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler. Yapılan çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve Ramazan Dede Bilgievi Müdürü Baki Sungur heyete brifing verdi.  27 kız öğrencinin eğitim gördüğü Bilgievi Yaz Kuran Kursunda çocuklar sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılıyor. Bu kapsamda Bilgisayar sınıfında oyun oynama, kütüphanede kitap okuma, zekâ oyunları ve Şehit İsmail Coşkun Spor Kompleksinde yüzme kurslarından da ücretsiz yararlanabiliyorlar. Ziyaret; hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. İlçe Protokolü daha sonra İlçenin tarihi camilerinden olan Yıldırım Beyazıd Camisi Yaz Kuran Kursunu ziyaret etti. Cami İmam Hatibi Muhsin Yiğit’de burada yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
"Kuran Kursu öğreticiliği yapan hocalara ise çocuklara Milli ve Manevi Değerlerin kazandırılmasında yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler."

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Yaz Kuran Kursu misafirlerini ağırladı.
Ziyarete; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Bağdu, Emniyet Müdürü V. M.Kürşat Ergün, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu katıldı.

Ziyaret kapsamında, Kuran ve Elif-Ba eğitimi alan öğrenciler ile sohbet gerçekleştiren heyet, çocukların ne kadar faydalı bir eğitim aldıklarını gözlemlediler. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar çocuklara bir takım sorular sordular aldıkları cevaplarla memnun oldular, sure ezberlerini dinlediler.

Kuran Kursu öğreticiliği yapan hocalara ise çocuklara Milli ve Manevi Değerlerin kazandırılmasında yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler. Yapılan çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve Ramazan Dede Bilgievi Müdürü Baki Sungur heyete brifing verdi. 

27 kız öğrencinin eğitim gördüğü Bilgievi Yaz Kuran Kursunda çocuklar sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılıyor. Bu kapsamda Bilgisayar sınıfında oyun oynama, kütüphanede kitap okuma, zekâ oyunları ve Şehit İsmail Coşkun Spor Kompleksinde yüzme kurslarından da ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Ziyaret; hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. İlçe Protokolü daha sonra İlçenin tarihi camilerinden olan Yıldırım Beyazıd Camisi Yaz Kuran Kursunu ziyaret etti. Cami İmam Hatibi Muhsin Yiğit’de burada yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.