'Kirletmemesi için talepte bulunmuştuk'

GÜNDEM 03.09.2018 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3015+ kez okundu.
 

'Kirletmemesi için talepte bulunmuştuk'

"Başkentin su ihtiyacının karşılanması amacıyla Bolu Gerede Işıklı Regülatörü ile Ankara Çamlıdere Barajı arasında su taşıyacak "Ankara İçme Suyu 2. Merhale Projesi Gerede Sistemi” tamamlanmak üzere.. "
Gerede'de deri ve karma O.S.B'lerin de atıklarının aynı zamanda evsel atıkların havzayı kirletmemesi için planlanan Işıklı Regülatörünün de yapımı sürüyor. D.S.İ Genel Müdürü Mevlüt Aydın yapımı devam eden Işıklı Regülatörü kapsamında incelemelerde bulundu. Başkentin su ihtiyacının karşılanması amacıyla Bolu Gerede Işıklı Regülatörü ile Ankara Çamlıdere Barajı arasında su taşıyacak "Ankara İçme Suyu 2. Merhale Projesi Gerede Sistemi” tamamlanmak üzere.. Çalışma tüm hızıyla devam ederken Gerede’de deri ve karma O.S.B’lerin de atıklarının havzayı kirletmemesi için planlanan Işıklı Regülatörünün de yapımı sürüyor. D.S.İ Genel Müdürü Mevlüt Aydın yapımı devam eden Işıklı Regülatörü kapsamında incelemelerde bulundu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da, yaptığı konuşmada;  “Gerede ilçemizin evsel atıklarının, deri ve karma O.S.B’lerin de atıklarının havzayı kirletmemesi için talepte bulunmuştuk, kabul gördü. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor," bilgisini verdi. Işıklı regülatörü mansabına yakın bir yerde son teknolojiye uygun olarak yapılması planlanan atık su arıtma tesisinin tamamlanmasının ardından belediyeye ait atık su arıtma tesisi de mevcut yerinden kaldırılacak.
"Başkentin su ihtiyacının karşılanması amacıyla Bolu Gerede Işıklı Regülatörü ile Ankara Çamlıdere Barajı arasında su taşıyacak "Ankara İçme Suyu 2. Merhale Projesi Gerede Sistemi” tamamlanmak üzere.. "

Gerede'de deri ve karma O.S.B'lerin de atıklarının aynı zamanda evsel atıkların havzayı kirletmemesi için planlanan Işıklı Regülatörünün de yapımı sürüyor. D.S.İ Genel Müdürü Mevlüt Aydın yapımı devam eden Işıklı Regülatörü kapsamında incelemelerde bulundu.

Başkentin su ihtiyacının karşılanması amacıyla Bolu Gerede Işıklı Regülatörü ile Ankara Çamlıdere Barajı arasında su taşıyacak "Ankara İçme Suyu 2. Merhale Projesi Gerede Sistemi” tamamlanmak üzere.. Çalışma tüm hızıyla devam ederken Gerede’de deri ve karma O.S.B’lerin de atıklarının havzayı kirletmemesi için planlanan Işıklı Regülatörünün de yapımı sürüyor.

D.S.İ Genel Müdürü Mevlüt Aydın yapımı devam eden Işıklı Regülatörü kapsamında incelemelerde bulundu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da, yaptığı konuşmada;  “Gerede ilçemizin evsel atıklarının, deri ve karma O.S.B’lerin de atıklarının havzayı kirletmemesi için talepte bulunmuştuk, kabul gördü. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor," bilgisini verdi.

Işıklı regülatörü mansabına yakın bir yerde son teknolojiye uygun olarak yapılması planlanan atık su arıtma tesisinin tamamlanmasının ardından belediyeye ait atık su arıtma tesisi de mevcut yerinden kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.