Başkan, şampiyonları hazırlıyor!..

SPOR 27.08.2018 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1770+ kez okundu.
 

Başkan, şampiyonları hazırlıyor!..

"Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen projeye katılan öğrenciler “IAAF Çocuk Atletizmi projesi”ni antrenörlerle birlikte eğlenceli doyasıya vakit geçirerek atletizm oyunlarını oynama mutluluğunu yaşıyorlar."
Gerede Belediyesi organizasyonunda antrenör Gökhan Bartık gözetiminde düzenlenen “IAAF Çocuk Atletizmi Projesi” kapsamında Gerede Kapalı Spor Salonunda çalışmalar çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen projeye katılan öğrenciler “IAAF Çocuk Atletizmi projesi”ni antrenörlerle birlikte eğlenceli doyasıya vakit geçirerek atletizm oyunlarını oynama mutluluğunu yaşıyorlar. Gerede Kapalı Spor salonunda haftada 3 gün yapılan ve 15 Eylül’e kadar devam edecek olan projede 5-15 yaş grubundaki gençlerimize atletizm eğitimi yaptırılarak, yetenekli ve becerikli çocuklarımızın tespit edilip onları spora alıştırmak, sağlıklı yaşama devam etmelerini sağlamak, hangi spor dalına ilgi duyduğunun tespitini yapmak, o spor dalına yönlendirmek hedefleniyor. Gerede Kapalı Spor Salonunda çalışmaları yerinde gören ve gençlerle teker teker ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ”Spora ve sporcuya katkılarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu proje; çocuklarımıza öncelikle sağlıklı bireyler olabilmesine katkı sağlamak ve hangi spor dalında daha iyi ise ona yöneltmek, çocuklarımızın yarınların şampiyonu olabilmesine yönelik hazırlanmış çok özel ve çok güzel bir projedir. Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve spor alışkanlığı kazanmalarına katkı sağlamış olacağız” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen projeye katılan öğrenciler “IAAF Çocuk Atletizmi projesi”ni antrenörlerle birlikte eğlenceli doyasıya vakit geçirerek atletizm oyunlarını oynama mutluluğunu yaşıyorlar."
Gerede Belediyesi organizasyonunda antrenör Gökhan Bartık gözetiminde düzenlenen “IAAF Çocuk Atletizmi Projesi” kapsamında Gerede Kapalı Spor Salonunda çalışmalar çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen projeye katılan öğrenciler “IAAF Çocuk Atletizmi projesi”ni antrenörlerle birlikte eğlenceli doyasıya vakit geçirerek atletizm oyunlarını oynama mutluluğunu yaşıyorlar.

Gerede Kapalı Spor salonunda haftada 3 gün yapılan ve 15 Eylül’e kadar devam edecek olan projede 5-15 yaş grubundaki gençlerimize atletizm eğitimi yaptırılarak, yetenekli ve becerikli çocuklarımızın tespit edilip onları spora alıştırmak, sağlıklı yaşama devam etmelerini sağlamak, hangi spor dalına ilgi duyduğunun tespitini yapmak, o spor dalına yönlendirmek hedefleniyor.

Gerede Kapalı Spor Salonunda çalışmaları yerinde gören ve gençlerle teker teker ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ”Spora ve sporcuya katkılarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu proje; çocuklarımıza öncelikle sağlıklı bireyler olabilmesine katkı sağlamak ve hangi spor dalında daha iyi ise ona yöneltmek, çocuklarımızın yarınların şampiyonu olabilmesine yönelik hazırlanmış çok özel ve çok güzel bir projedir. Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve spor alışkanlığı kazanmalarına katkı sağlamış olacağız” sözlerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.