'Nazlı nazlı dalgalanıyorsa eğer..'

20.09.2016 - 09:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2335+ kez okundu.
 

'Nazlı nazlı dalgalanıyorsa eğer..'

"Binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak ve korkmadan geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunları aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz."
Büyük Türk milleti; vatanı, bayrağı ve onuru için canını bir an bile tereddüt etmeden feda etmiş ve asırlardır bunun örneklerini vererek kahramanlık destanları yazmıştır. Bugün güzel yurdumuzun her köşesinde bayrağımız göklerde nazlı nazlı dalgalanıyorsa eğer, binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak ve korkmadan geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunları aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz.  Bu duygu ve düşüncelerle Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere geçmişten 15 Temmuz gecesine şehadet şerbeti içen tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, halen hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyor, saygılar sunuyorum.  Mustafa Allar Gerede Belediye Başkanı  
"Binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak ve korkmadan geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunları aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz."

Büyük Türk milleti; vatanı, bayrağı ve onuru için canını bir an bile tereddüt etmeden feda etmiş ve asırlardır bunun örneklerini vererek kahramanlık destanları yazmıştır.

Bugün güzel yurdumuzun her köşesinde bayrağımız göklerde nazlı nazlı dalgalanıyorsa eğer, binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak ve korkmadan geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunları aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. 

Bu duygu ve düşüncelerle Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere geçmişten 15 Temmuz gecesine şehadet şerbeti içen tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, halen hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyor, saygılar sunuyorum. 

Mustafa Allar
Gerede Belediye Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.