'Gerede’ye daha önce geldim'

GÜNDEM 29.01.2018 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1835+ kez okundu.
 

'Gerede’ye daha önce geldim'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş; "Gerede’ye daha önce geldim. Çam ağaçlarıyla kaplı, Esentepe Mesireliğini ziyaret ettim. Çok güzeldi. Bütün Geredelilere buradan selamları iletiyorum."
Dünya genelinde 106 ülkeden 600 tur operatörünün katılıp stand açtığı ve onbinlerce kişinin ziyaret ettiği İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde başlayan ve dört gün süren Emitt Turizm Fuarı’nda ilçemiz Gerede tanıtıldı. Gerede Belediyesi’nin üyesi olduğu BAKAB (Batı Karadeniz Kalkınma Birliği) çatısı altında stant açan Gerede Belediyesi, ilçeyi uluslararası alanda tanıtma fırsatı buldu. Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler personelinin görev aldığı ve dört gün süren fuarda, turizmde önceliği olan Esentepe Doğal Parkı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için özel hazırlanan broşürler ve tanıtım filmleri ve CD’leri ile turizmcilerin dikkati çekildi.  Ayrıca, Gerede’yi her yönüyle tanıtan broşür ve kitapçıklar Gerede çantaları içerisinde standı ziyaret edenlere dağıtıldı. Deri halı, deri demer, şak şak helvası, keş, köy ekmeği ve deri tabloların da tanıtım için yer aldığı stantta, ziyaretçilere şak şak helvası ikram edildi. 106 ülkeden 600 tur operatörlerinin bankoları ziyaret edilerek Gerede’yi tanıtan materyaller takdim edildi, dikkatler Gerede’ye çekildi. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede’yi her alanda olduğu gibi turizmde de geliştirmek amacıyla çıkan fırsatları değerlendirdiklerine vurgu yaptı. Başkan Allar, EMITT Fuarı'nın dünyada ilk beşe girdiğini belirterek, şöyle devam etti; "Doğu Akdeniz ve Avrasya Bölgesinin buluşma noktası. Her geçen yıl önemi ve ziyaretçi sayısı artıyor. Belediye olarak İlçemizi en güzel şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Fuara özel olarak hazırlanan tanıtım materyalleri fuarı gezmeye gelen tatilcilere dağıtıldı. Tur operatörleri ziyaret edildi. Bu attığımız adımlar küçük ama geleceğe dönük olarak birleştiğinde Geredemiz için büyük adımlar. Gerede’yi her alanda olduğu gibi turizmde de geliştirmek amacıyla her alanda fırsatları değerlendiriyoruz." Binlerce tatilcinin ziyaret ettiği Gerede Standını Fuar açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’da ziyaret etti. Söz konusu ziyarette görevlilerden Gerede hakkında kısa bir bilgi alan Kurtulmuş şöyle konuştu; “Gerede stratejik yol ağı üzerinde Ülkemizin nadide yerlerinden. Ülkemizin her karışı ayrı bir güzel. Gerede’ye daha önce geldim. Çam ağaçlarıyla kaplı, Esentepe Mesireliğini ziyaret ettim. Çok güzeldi. Bütün Geredelilere buradan selamları iletiyorum." Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlisi Hulusi Acar, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’a özel hazırlanan içerisinde Gerede’nin tüm yöresel ürünlerinin yer aldığı sepeti takdim etti.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş; "Gerede’ye daha önce geldim. Çam ağaçlarıyla kaplı, Esentepe Mesireliğini ziyaret ettim. Çok güzeldi. Bütün Geredelilere buradan selamları iletiyorum."

Dünya genelinde 106 ülkeden 600 tur operatörünün katılıp stand açtığı ve onbinlerce kişinin ziyaret ettiği İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde başlayan ve dört gün süren Emitt Turizm Fuarı’nda ilçemiz Gerede tanıtıldı.

Gerede Belediyesi’nin üyesi olduğu BAKAB (Batı Karadeniz Kalkınma Birliği) çatısı altında stant açan Gerede Belediyesi, ilçeyi uluslararası alanda tanıtma fırsatı buldu.

Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler personelinin görev aldığı ve dört gün süren fuarda, turizmde önceliği olan Esentepe Doğal Parkı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için özel hazırlanan broşürler ve tanıtım filmleri ve CD’leri ile turizmcilerin dikkati çekildi.  Ayrıca, Gerede’yi her yönüyle tanıtan broşür ve kitapçıklar Gerede çantaları içerisinde standı ziyaret edenlere dağıtıldı.
Deri halı, deri demer, şak şak helvası, keş, köy ekmeği ve deri tabloların da tanıtım için yer aldığı stantta, ziyaretçilere şak şak helvası ikram edildi.

106 ülkeden 600 tur operatörlerinin bankoları ziyaret edilerek Gerede’yi tanıtan materyaller takdim edildi, dikkatler Gerede’ye çekildi.

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede’yi her alanda olduğu gibi turizmde de geliştirmek amacıyla çıkan fırsatları değerlendirdiklerine vurgu yaptı.

Başkan Allar, EMITT Fuarı'nın dünyada ilk beşe girdiğini belirterek, şöyle devam etti; "Doğu Akdeniz ve Avrasya Bölgesinin buluşma noktası. Her geçen yıl önemi ve ziyaretçi sayısı artıyor. Belediye olarak İlçemizi en güzel şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Fuara özel olarak hazırlanan tanıtım materyalleri fuarı gezmeye gelen tatilcilere dağıtıldı. Tur operatörleri ziyaret edildi. Bu attığımız adımlar küçük ama geleceğe dönük olarak birleştiğinde Geredemiz için büyük adımlar. Gerede’yi her alanda olduğu gibi turizmde de geliştirmek amacıyla her alanda fırsatları değerlendiriyoruz."

Binlerce tatilcinin ziyaret ettiği Gerede Standını Fuar açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’da ziyaret etti. Söz konusu ziyarette görevlilerden Gerede hakkında kısa bir bilgi alan Kurtulmuş şöyle konuştu; “Gerede stratejik yol ağı üzerinde Ülkemizin nadide yerlerinden. Ülkemizin her karışı ayrı bir güzel. Gerede’ye daha önce geldim. Çam ağaçlarıyla kaplı, Esentepe Mesireliğini ziyaret ettim. Çok güzeldi. Bütün Geredelilere buradan selamları iletiyorum."

Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlisi Hulusi Acar, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’a özel hazırlanan içerisinde Gerede’nin tüm yöresel ürünlerinin yer aldığı sepeti takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.