Fikret Orman Gerede'yi sıkı tutuyor

SPOR 30.05.2019 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2686+ kez okundu.
 

Fikret Orman Gerede'yi sıkı tutuyor

"Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman Gerede’ye gelerek tadilat çalışmaları devam eden Esentepe Otel’i ziyaret etti."
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gerede’de yapımı devam eden otel inşaatını gezdi. Yapılan kongrede kulübün tekrar başkanı seçilen Fikret Orman sezon bitimi ile beraber ilk iş olarak Esentepe Otel inşaatını ziyaret etti. Başkan Orman’a, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar eşlik ederken devam eden otel inşaatı çalışmaları hakkında bilgi verildi. Başkan Allar yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ile birlikte Esentepe Otel’de yapılan ve yapılacak olan işlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ilçemize gelmesi bizleri son derece mutlu edecek. Bizler hem belediye, hem ilçe olarak Beşiktaş’ı ilçemizde ağırlamak için hazırız,” ifadelerini kullandı.
"Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman Gerede’ye gelerek tadilat çalışmaları devam eden Esentepe Otel’i ziyaret etti."

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gerede’de yapımı devam eden otel inşaatını gezdi. Yapılan kongrede kulübün tekrar başkanı seçilen Fikret Orman sezon bitimi ile beraber ilk iş olarak Esentepe Otel inşaatını ziyaret etti.

Başkan Orman’a, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar eşlik ederken devam eden otel inşaatı çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Allar yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ile birlikte Esentepe Otel’de yapılan ve yapılacak olan işlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ilçemize gelmesi bizleri son derece mutlu edecek. Bizler hem belediye, hem ilçe olarak Beşiktaş’ı ilçemizde ağırlamak için hazırız,” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.