Başkan, mazbatasını aldı

SİYASET 08.04.2019 - 10:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5014+ kez okundu.
 

Başkan, mazbatasını aldı

"Cuma günü mazbatasını alan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Bu mazbata Gerede halkının emanetidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı belediye meclis üyelerimizle birlikte Gerede’mize hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz," diye konuştu."
Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu mazbata almaya hak kazanan belediye başkanı, meclis üyeleri ve İGM üyeleri mazbatalarını Gerede Adliyesi’nde teslim aldı. Ak Parti’de mazbata alanlar arasında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti meclis üyeleri Yılmaz Turçin, Cihan Saraç, Bahri Esen, Lütfullah Yıldız, Uğur Kutlugün, Ergün Çakır, Elven Çelik, A.Hamdi Coşkunyürek ve Şeyma Bozkurt, İGM üyesi A.Kemal Atay ve Üzeyir Ercivan yer aldı. Cuma günü mazbatasını teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Allar, “Öncelikle Gerede halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu mazbata Gerede halkının emanetidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Gerede’mize hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz. Hakkı, hukuku, adaleti birinci derecede gözetmeye gayret ettik. Halkımıza en iyi hizmeti yapmak için de elimizden geleni yaptık. Bu beş yılda yaptıklarımızı zaman zaman size anlattım. Bu süreçte bizlerle beraber bu hizmetlere katkı sağlayan bir önceki belediye meclis üyelerime buradan teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.  
"Cuma günü mazbatasını alan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Bu mazbata Gerede halkının emanetidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı belediye meclis üyelerimizle birlikte Gerede’mize hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz," diye konuştu."

Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu mazbata almaya hak kazanan belediye başkanı, meclis üyeleri ve İGM üyeleri mazbatalarını Gerede Adliyesi’nde teslim aldı.

Ak Parti’de mazbata alanlar arasında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti meclis üyeleri Yılmaz Turçin, Cihan Saraç, Bahri Esen, Lütfullah Yıldız, Uğur Kutlugün, Ergün Çakır, Elven Çelik, A.Hamdi Coşkunyürek ve Şeyma Bozkurt, İGM üyesi A.Kemal Atay ve Üzeyir Ercivan yer aldı.

Cuma günü mazbatasını teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Allar, “Öncelikle Gerede halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu mazbata Gerede halkının emanetidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Gerede’mize hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz. Hakkı, hukuku, adaleti birinci derecede gözetmeye gayret ettik. Halkımıza en iyi hizmeti yapmak için de elimizden geleni yaptık. Bu beş yılda yaptıklarımızı zaman zaman size anlattım. Bu süreçte bizlerle beraber bu hizmetlere katkı sağlayan bir önceki belediye meclis üyelerime buradan teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.