Kara Kartal konacak!..

SPOR 20.11.2017 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1507+ kez okundu.
 

Kara Kartal konacak!..

"Ülkemizin önemli spor kulüplerinden son şampiyon Beşiktaş’ın, otel tadilat ve restorasyon projesi yapım işi önümüzdeki günlerde hayata geçecek. "
Kıvılcımlarını Geredeli sevilen isimlerden, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz’ın attığı BJK Spor Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Beşiktaş Spor Kulübünün oluşturacağı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere Gerede’ye gelen siyah beyazlı heyet, otelin ve tadilat yapılacak binanın ve çevresinin son durumunu analiz ettiler. Ülkemizin önemli spor kulüplerinden son şampiyon Beşiktaş’ın, otel tadilat ve restorasyon projesi yapım işi önümüzdeki günlerde hayata geçecek. Gerede için bir fırsat olacak proje 2018 yılının bahar aylarında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak. Beşiktaş Spor Kulübü’nün ihale ettiği İnşaat firması Royal Home Proje-İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kartal geçtiğimiz haftalarda Gerede’ye gelerek otel  restorasyon projesinin son halini Belediye Başkanı Mustafa Allar ile paylaştı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışıyoruz,” dedi. Başkan Allar; “Beşiktaş Spor Kulübünün kiralamış olduğu Esentepe Otelin resterasyon çalışmaları Royal Home Proje-İnşaat Ltd.Şti. tarafından yapılması onaylanmış olup çalışmalar en kısa sürede başlanıp tamamlanarak hizmete girecek. Dediğimiz gibi hiçbir projemizden geri adım atmıyoruz. Birileri laf üretecek biz hizmet üreteceğiz. Birileri sosyal medyada klavye şövalyeliği yapacak biz onlara aldırış etmeden yolumuza devam edeceğiz. İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışıyoruz,” sözlerini kullandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, açıklamasında; projeye katkı sağlayanları da unutmayarak, bazı isimlere teşekkür etti. Allar, teşekküründe; “Bu vesile ile Royal Home Proje-İnşaat Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serkan Kartal’a, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman’a, HSK Başkanımız Sayın Mehmet Yılmaz’a ve Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye Teşekkür Ederim. İlçemize hayırlı olsun,” dedi.
"Ülkemizin önemli spor kulüplerinden son şampiyon Beşiktaş’ın, otel tadilat ve restorasyon projesi yapım işi önümüzdeki günlerde hayata geçecek. "
Kıvılcımlarını Geredeli sevilen isimlerden, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz’ın attığı BJK Spor Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Beşiktaş Spor Kulübünün oluşturacağı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere Gerede’ye gelen siyah beyazlı heyet, otelin ve tadilat yapılacak binanın ve çevresinin son durumunu analiz ettiler.

Ülkemizin önemli spor kulüplerinden son şampiyon Beşiktaş’ın, otel tadilat ve restorasyon projesi yapım işi önümüzdeki günlerde hayata geçecek.

Gerede için bir fırsat olacak proje 2018 yılının bahar aylarında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak. Beşiktaş Spor Kulübü’nün ihale ettiği İnşaat firması Royal Home Proje-İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kartal geçtiğimiz haftalarda Gerede’ye gelerek otel  restorasyon projesinin son halini Belediye Başkanı Mustafa Allar ile paylaştı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışıyoruz,” dedi.

Başkan Allar; “Beşiktaş Spor Kulübünün kiralamış olduğu Esentepe Otelin resterasyon çalışmaları Royal Home Proje-İnşaat Ltd.Şti. tarafından yapılması onaylanmış olup çalışmalar en kısa sürede başlanıp tamamlanarak hizmete girecek.

Dediğimiz gibi hiçbir projemizden geri adım atmıyoruz. Birileri laf üretecek biz hizmet üreteceğiz. Birileri sosyal medyada klavye şövalyeliği yapacak biz onlara aldırış etmeden yolumuza devam edeceğiz. İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışıyoruz,” sözlerini kullandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, açıklamasında; projeye katkı sağlayanları da unutmayarak, bazı isimlere teşekkür etti.

Allar, teşekküründe; “Bu vesile ile Royal Home Proje-İnşaat Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serkan Kartal’a, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman’a, HSK Başkanımız Sayın Mehmet Yılmaz’a ve Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye Teşekkür Ederim. İlçemize hayırlı olsun,” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.