'Belediye başkanı olmadım, olmayacağım da..'

SİYASET 27.10.2018 - 12:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2309+ kez okundu.
 

'Belediye başkanı olmadım, olmayacağım da..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Ben yaptım oldu mantığıyla değil vatandaşımızla, halkımızla, işçimizle, esnafımızla istişareler yaparak hizmet üretmeye çalışıyoruz," dedi."
Göreve geldiği günden bu güne kadar sabah erken saatlerde mesaiye başlayan, sürekli vatandaşlarla iç içe olan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar esnaf ve vatandaşlara ziyaretler yapmaya devam ediyor.   Daha yaşanabilir bir Gerede için adeta insanüstü bir gayretle memleket insanı için uğraş veren Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Elhamdülillah şu ana kadar makamında oturan, ulaşılamayan bir Belediye Başkanı olmadım, olmayacağımda. Geredemiz için gece gündüz demeden hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu. Yapılan ziyaretlerden oldukça memnun kaldığı gözlenen vatandaş, ayağına kadar gelerek, hal ve hatırlarını soran, eksikleri not alan başkan Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.  Başkan Allar ise yaptığı açıklamada; "Göreve gelmeden önce de, geldikten sonra da söylediğim bir söz vardı, sürekli halkımın içinde olacağım. Seçimden seçime vatandaşları ziyaret eden bir Belediye Başkanı olmayacağım demiştim. Elhamdülillah şu ana kadar makamında oturan, ulaşılamayan bir belediye başkanı olmadım, olmayacağımda. Bundan sonra da yine hep birlikte iç içe beraber olacağız. Sık sık deri sanayimizde çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz istek ve taleplerini dinliyoruz. Çarşı esnaflarımızı ziyaret ediyor vatandaşlarımızla buluşuyoruz sorunları yerinde tespit ederek hızlı çözüm üretme konusunda çalışmalar yapıyoruz," dedi. Vatandaşın isteklerine kayıtsız kalmadıklarına vurgu yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, şöyle konuştu; "Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın taleplerini anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Ben yaptım oldu mantığıyla değil vatandaşımızla, halkımızla, işçimizle, esnafımızla istişareler yaparak hizmet üretmeye çalışıyoruz. Geredemiz için gece gündüz demeden hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz."
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Ben yaptım oldu mantığıyla değil vatandaşımızla, halkımızla, işçimizle, esnafımızla istişareler yaparak hizmet üretmeye çalışıyoruz," dedi."
Göreve geldiği günden bu güne kadar sabah erken saatlerde mesaiye başlayan, sürekli vatandaşlarla iç içe olan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar esnaf ve vatandaşlara ziyaretler yapmaya devam ediyor.
 
Daha yaşanabilir bir Gerede için adeta insanüstü bir gayretle memleket insanı için uğraş veren Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Elhamdülillah şu ana kadar makamında oturan, ulaşılamayan bir Belediye Başkanı olmadım, olmayacağımda. Geredemiz için gece gündüz demeden hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

Yapılan ziyaretlerden oldukça memnun kaldığı gözlenen vatandaş, ayağına kadar gelerek, hal ve hatırlarını soran, eksikleri not alan başkan Mustafa Allar’a teşekkür ettiler. 

Başkan Allar ise yaptığı açıklamada; "Göreve gelmeden önce de, geldikten sonra da söylediğim bir söz vardı, sürekli halkımın içinde olacağım. Seçimden seçime vatandaşları ziyaret eden bir Belediye Başkanı olmayacağım demiştim. Elhamdülillah şu ana kadar makamında oturan, ulaşılamayan bir belediye başkanı olmadım, olmayacağımda. Bundan sonra da yine hep birlikte iç içe beraber olacağız. Sık sık deri sanayimizde çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz istek ve taleplerini dinliyoruz. Çarşı esnaflarımızı ziyaret ediyor vatandaşlarımızla buluşuyoruz sorunları yerinde tespit ederek hızlı çözüm üretme konusunda çalışmalar yapıyoruz," dedi.

Vatandaşın isteklerine kayıtsız kalmadıklarına vurgu yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, şöyle konuştu; "Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın taleplerini anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Ben yaptım oldu mantığıyla değil vatandaşımızla, halkımızla, işçimizle, esnafımızla istişareler yaparak hizmet üretmeye çalışıyoruz. Geredemiz için gece gündüz demeden hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.