Seneye Gerede'yi izleriz..

GÜNDEM 02.04.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2009+ kez okundu.
 

Seneye Gerede'yi izleriz..

"Esentepe Mesireliği, Arkut Dağı ve Ağzıören Güney Köy’de setlerin kurulduğu sinema filminin galası ocak ayında gerçekleştirilecek."
Pasific Prodüksiyon Film Şirketi tarafından Gerede'de çekimleri gerçekleştirilen Dört Öykülü sinema filminin önümüzdeki sene vizyonda olması bekleniyor. Esentepe Mesireliği, Arkut Dağı ve Ağzıören Güney Köy’de setlerin kurulduğu sinema filminin galası 2019 ocak ayında gerçekleştirilecek. Filmin yönetmeni Tayfun Öztürk yaptığı açıklamada, iki yıllık bir çalışma sonrasında filmlerini izleyici ile buluşturmanın verdiği heyecana değindi. Yönetmen Öztürk; “İki küsur yıl bekledikten sonra bu ürün elde edilmiş olacak ciddi bir emek var,” dedi. Gerede'de çekilen filmin bir festival filmi olduğunu aktaran Öztürk; “Filmimiz 3 ayaklı bir çalışma. 1. Ayağı Saatler Geriye Alındı 2. si Zaman İçinde Zaman 3. SÜ’de serinin sonu Zamanlar Arası Bulantı filmi bizim bu üç filmimizde de ortak tema zaman, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini ve hiç kimsenin zamanı geri getirecek güce sahip olmadığını, nasıl bir ekonomik güce sahip olursa olsun hiçbir şekilde giden şeyin gelmediğini ifade etmeye çalışıyoruz ve biz bunları yaparken gelenek görenekleriyle o eski tatlı dokuları devam ettirip taşımak için köprü oluyoruz. Toplumun dinamiklerini ayakta tutan bu zaman ekonomi ve vesairelerle ilgili çok güzel göndermelerimiz var bu filmde inşallah serinin tamamını fırsatınız olursa film festivalinde ya da galada yada TV de izleme şansına sahip olursunuz genel itibarıyla filmimiz konu olarak budur zaman temalı küçük filmdir. Biz bu filmi 2 yıllık bir çalışmayla hayata geçireceğiz bir yılı senaryo yazım aşamasıydı ve prodüksiyon çalışmalarıydı bir yılı da dört mevsimi beklemekle geçeceği için ortalama 2 küsur yıl bekledikten sonra bu ürün elde edilmiş olacak ciddi bir emek var. Bende kendim ve ekip arkadaşlarım adına Belediye Başkanımıza bizlere sağladığı imkânlar ve destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu. Aralarında tanınmış oyuncuların da yer aldığı filmin galası ocak ayında gerçekleştirilecek.  
"Esentepe Mesireliği, Arkut Dağı ve Ağzıören Güney Köy’de setlerin kurulduğu sinema filminin galası ocak ayında gerçekleştirilecek."

Pasific Prodüksiyon Film Şirketi tarafından Gerede'de çekimleri gerçekleştirilen Dört Öykülü sinema filminin önümüzdeki sene vizyonda olması bekleniyor.

Esentepe Mesireliği, Arkut Dağı ve Ağzıören Güney Köy’de setlerin kurulduğu sinema filminin galası 2019 ocak ayında gerçekleştirilecek.

Filmin yönetmeni Tayfun Öztürk yaptığı açıklamada, iki yıllık bir çalışma sonrasında filmlerini izleyici ile buluşturmanın verdiği heyecana değindi.

Yönetmen Öztürk; “İki küsur yıl bekledikten sonra bu ürün elde edilmiş olacak ciddi bir emek var,” dedi.

Gerede'de çekilen filmin bir festival filmi olduğunu aktaran Öztürk; “Filmimiz 3 ayaklı bir çalışma. 1. Ayağı Saatler Geriye Alındı 2. si Zaman İçinde Zaman 3. SÜ’de serinin sonu Zamanlar Arası Bulantı filmi bizim bu üç filmimizde de ortak tema zaman, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini ve hiç kimsenin zamanı geri getirecek güce sahip olmadığını, nasıl bir ekonomik güce sahip olursa olsun hiçbir şekilde giden şeyin gelmediğini ifade etmeye çalışıyoruz ve biz bunları yaparken gelenek görenekleriyle o eski tatlı dokuları devam ettirip taşımak için köprü oluyoruz. Toplumun dinamiklerini ayakta tutan bu zaman ekonomi ve vesairelerle ilgili çok güzel göndermelerimiz var bu filmde inşallah serinin tamamını fırsatınız olursa film festivalinde ya da galada yada TV de izleme şansına sahip olursunuz genel itibarıyla filmimiz konu olarak budur zaman temalı küçük filmdir. Biz bu filmi 2 yıllık bir çalışmayla hayata geçireceğiz bir yılı senaryo yazım aşamasıydı ve prodüksiyon çalışmalarıydı bir yılı da dört mevsimi beklemekle geçeceği için ortalama 2 küsur yıl bekledikten sonra bu ürün elde edilmiş olacak ciddi bir emek var. Bende kendim ve ekip arkadaşlarım adına Belediye Başkanımıza bizlere sağladığı imkânlar ve destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Aralarında tanınmış oyuncuların da yer aldığı filmin galası ocak ayında gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.