'Şamar indirerek en güzel cevabı vermiştir'

GÜNDEM 18.03.2018 - 13:03, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2998+ kez okundu.
 

'Şamar indirerek en güzel cevabı vermiştir'

"18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, mesajı yayımladı."
Milletimiz, tarihi boyunca sahip olduğu ruh ile önce Çanakkale’de, sonra da milli mücadele döneminde canını ortaya koymuş ve bu toprakları bize vatan yapmıştır. Bu vatanı elimizden almaya kalkışanlara en son 15 Temmuz’da yine ağır bir şamar indirerek en güzel cevabı vermiştir. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin bu yıl dönümünde vatanımız uğruna korkusuzca canlarını vererek mertebelerin en yükseği Şahadet mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.   Mustafa Allar Belediye Başkanı  
"18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, mesajı yayımladı."

Milletimiz, tarihi boyunca sahip olduğu ruh ile önce Çanakkale’de, sonra da milli mücadele döneminde canını ortaya koymuş ve bu toprakları bize vatan yapmıştır. Bu vatanı elimizden almaya kalkışanlara en son 15 Temmuz’da yine ağır bir şamar indirerek en güzel cevabı vermiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferimizin bu yıl dönümünde vatanımız uğruna korkusuzca canlarını vererek mertebelerin en yükseği Şahadet mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

 


Mustafa Allar
Belediye Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.