Yakında ihaleye çıkıyor

GÜNDEM 25.01.2018 - 14:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2783+ kez okundu.
 

Yakında ihaleye çıkıyor

"Sofular köyü yolu üzerinde bulunan evsel atık tesisinin taşınması kararlaştırıldı.."
Devlet Su İşleri(DSİ) Atık Su Daire Başkanlığı Atık Su Şube Müdürü ile teknik personeller Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. DSİ Atık Su Daire Başkanlığından, Atık Su Şube Müdürü İmran Hillez ve teknik personeller Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret ederek yeni yapılacak kollektör hattı için arazi çalışması yaptılar. Sofular köyü yolu üzerinde bulunan evsel atık tesisi taşınıyor. Yapılan arazi çalışmaları neticesinde arıtmaya giden ana kollektör hat ile yeni yapılacak olan göl bölgesinin kanalizasyon hattının bağlanacağı nokta ve ışıklı regülatörünün mansabına yapılacak arıtmaya gidecek atık su kollektör hattı belirlenmiş oldu. Böylece ilçenin güneyindeki tüm hatlar bu kollektör hatta bağlanacak. Bu hatla yeni yapılacak ışıklı regülatör mansabındaki arıtmaya kadar kollektör hat yapılacak. DSİ kısa zamanda kollektör hattı yapım ihalesine çıkacak. Ziyarette ayrıca DSİ’nin kısa zaman sonra kollektör hattı yapım ihalesine çıkacağı belirtildi.  
"Sofular köyü yolu üzerinde bulunan evsel atık tesisinin taşınması kararlaştırıldı.."

Devlet Su İşleri(DSİ) Atık Su Daire Başkanlığı Atık Su Şube Müdürü ile teknik personeller Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

DSİ Atık Su Daire Başkanlığından, Atık Su Şube Müdürü İmran Hillez ve teknik personeller Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret ederek yeni yapılacak kollektör hattı için arazi çalışması yaptılar. Sofular köyü yolu üzerinde bulunan evsel atık tesisi taşınıyor.

Yapılan arazi çalışmaları neticesinde arıtmaya giden ana kollektör hat ile yeni yapılacak olan göl bölgesinin kanalizasyon hattının bağlanacağı nokta ve ışıklı regülatörünün mansabına yapılacak arıtmaya gidecek atık su kollektör hattı belirlenmiş oldu. Böylece ilçenin güneyindeki tüm hatlar bu kollektör hatta bağlanacak. Bu hatla yeni yapılacak ışıklı regülatör mansabındaki arıtmaya kadar kollektör hat yapılacak. DSİ kısa zamanda kollektör hattı yapım ihalesine çıkacak. Ziyarette ayrıca DSİ’nin kısa zaman sonra kollektör hattı yapım ihalesine çıkacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.