Cinayet, falda çıkmış!

ASAYİŞ 24.01.2018 - 09:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2261+ kez okundu.
 

Cinayet, falda çıkmış!

"Gerede'de, kendisinden ayrılmak isteyen üniversite öğrencisi sevgilisi Berfin Yıldız’ı öldüren Cihat Kaycı’nın ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkemede savunma yapan tutuklu sanık Kaycı, cinayetin sevgilisinin baktırdığı falda çıktığını söyledi."
Kendisinden ayrılmak isteyen üniversite öğrencisi sevgilisi Berfin Yıldız’ı (18) başına tabancayla ateş ederek öldüren Cihat Kaycı’nın (18) ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi Tasarlayarak öldürme’, ‘silahla tehdit’, ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ ve ‘silahla yaralama’ suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan şahıs, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Gerede'de üniversite öğrencisi olan sevgilisi Berfin Yıldız’ı öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Cihat Kaycı, mahkemeyi bile şok eden açıklamada bulunarak, cinayetin falda çıktığını söyledi. İl basınından yansıyan haberlere göre; sanık Kaycı, mahkemede, cinayetten bir ay önce sevgilisi Berfin’in, komşusuna fal baktırdığını bu falda, Berfin’i seven birisinin olduğunu bu seven kişinin de kendisinin olduğunu Berfin tarafından kendisine söylendiğini dile getirerek şunları söyledi; “Falda sevgili olarak ben çıkmışım, ikinci kartta ise ara bozan bir kişinin olduğunu Berfin bana anlattı. Hatta üçüncü bir kart daha olduğunu ama bu kartı söylemek istemediğini bana söyledi. Israrım üzerine üçüncü kartta Azrail çıktığını açıkladı. Bende güldüm tabi ki. Ama şimdi anlıyorum ki bu fal doğru çıktı. Aramıza giren kişi Aziz isimli kişi olmuştur. Cinayet onun yüzünden işlenmiştir." Sanlının tutukluluk halinin devamına karar verilen mahkeme ileri bir tarihe ertelendi. OLAY; Olay, 2016 yılının Aralık ayında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da oturan Cihat Kaycı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Bölümü’nü kazanıp, üniversiteye gittikten sonra kıskançlık nedeniyle arasının bozulduğu Berfin Yıldız ile görüşmek için yanına gitti. Kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin 5’inci kattaki evine tırmanıp, balkondan eve giren Kaycı, iddiaya göre, Yıldız ile aynı yatakta uyuyan Aziz Başaran’ı (21) tabancayla yaraladı. Cihat Kaycı, ardından Berfin Yıldız’ı boş araziye götürüp, burada başına tabancayla ateş ederek öldürdü.
"Gerede'de, kendisinden ayrılmak isteyen üniversite öğrencisi sevgilisi Berfin Yıldız’ı öldüren Cihat Kaycı’nın ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkemede savunma yapan tutuklu sanık Kaycı, cinayetin sevgilisinin baktırdığı falda çıktığını söyledi."

Kendisinden ayrılmak isteyen üniversite öğrencisi sevgilisi Berfin Yıldız’ı (18) başına tabancayla ateş ederek öldüren Cihat Kaycı’nın (18) ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi

Tasarlayarak öldürme’, ‘silahla tehdit’, ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ ve ‘silahla yaralama’ suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan şahıs, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Gerede'de üniversite öğrencisi olan sevgilisi Berfin Yıldız’ı öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Cihat Kaycı, mahkemeyi bile şok eden açıklamada bulunarak, cinayetin falda çıktığını söyledi.

İl basınından yansıyan haberlere göre; sanık Kaycı, mahkemede, cinayetten bir ay önce sevgilisi Berfin’in, komşusuna fal baktırdığını bu falda, Berfin’i seven birisinin olduğunu bu seven kişinin de kendisinin olduğunu Berfin tarafından kendisine söylendiğini dile getirerek şunları söyledi; “Falda sevgili olarak ben çıkmışım, ikinci kartta ise ara bozan bir kişinin olduğunu Berfin bana anlattı. Hatta üçüncü bir kart daha olduğunu ama bu kartı söylemek istemediğini bana söyledi. Israrım üzerine üçüncü kartta Azrail çıktığını açıkladı. Bende güldüm tabi ki. Ama şimdi anlıyorum ki bu fal doğru çıktı. Aramıza giren kişi Aziz isimli kişi olmuştur. Cinayet onun yüzünden işlenmiştir."

Sanlının tutukluluk halinin devamına karar verilen mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

OLAY;

Olay, 2016 yılının Aralık ayında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da oturan Cihat Kaycı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Bölümü’nü kazanıp, üniversiteye gittikten sonra kıskançlık nedeniyle arasının bozulduğu Berfin Yıldız ile görüşmek için yanına gitti. Kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin 5’inci kattaki evine tırmanıp, balkondan eve giren Kaycı, iddiaya göre, Yıldız ile aynı yatakta uyuyan Aziz Başaran’ı (21) tabancayla yaraladı. Cihat Kaycı, ardından Berfin Yıldız’ı boş araziye götürüp, burada başına tabancayla ateş ederek öldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.