'Özgürlüklerin korunması açısından..'

25.07.2016 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1965+ kez okundu.
 

'Özgürlüklerin korunması açısından..'

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Doğru, eksiksiz ve tarafsız haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı söz konusudur. Özgürlüklerin korunması açısından basınımıza düşen yükümlülükler önemlidir."
Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, gazetecileri unutmayarak, günlerini tebrik etti. TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Küpçü, basın bayramı ile ilgili yayımladığı tebrik metninde, “Her türlü tehlikeyi göze alarak halkımıza bilgi aktaran çok değerli basın camiasının basın gününü kutluyorum,” dedi. TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında; “Ülkemizde sansürün kaldırılması önemli dönüm noktalarından biridir. Farklı görüşlerin seslendirilebildiği, tartışılabildiği sağlıklı toplumların temeli, ifade hürriyeti ve basın özgürlüğüdür. Doğru, eksiksiz ve tarafsız haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı söz konusudur. Özgürlüklerin korunması açısından basınımıza düşen yükümlülükler önemlidir. Ülke genelinde geçirdiğimiz 15 Temmuz Darbe girişiminde bulunan bir avuç çapulcular bu güzel ülkemizi istila etmeye çalışmışlardı. Milletçe beraber bu darbe girişimine siper olarak çok şükür engellendi. Basının ise bu darbe girişiminde yayınlarını kesmeden asil bir duruş sergileyerek an be an olayları halkımıza aktararak halkımız ile birlikte hareket halinde büyük bir oluşum gerçekleşmiştir. Yapılan bu darbede halkımız ile birlikte büyük bir çaba göstererek basınımızın hayatımızda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladınız. Basında ve gazetede çalışan emektar arkadaşlarıma tek tek teşekkür ettiğimi bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu nedenle her türlü tehlikeyi göze alarak halkımıza bilgi aktaran çok değerli basın camiasının Basın Gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Doğru, eksiksiz ve tarafsız haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı söz konusudur. Özgürlüklerin korunması açısından basınımıza düşen yükümlülükler önemlidir."

Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, gazetecileri unutmayarak, günlerini tebrik etti.

TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Küpçü, basın bayramı ile ilgili yayımladığı tebrik metninde, “Her türlü tehlikeyi göze alarak halkımıza bilgi aktaran çok değerli basın camiasının basın gününü kutluyorum,” dedi.

TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında; “Ülkemizde sansürün kaldırılması önemli dönüm noktalarından biridir. Farklı görüşlerin seslendirilebildiği, tartışılabildiği sağlıklı toplumların temeli, ifade hürriyeti ve basın özgürlüğüdür.

Doğru, eksiksiz ve tarafsız haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı söz konusudur. Özgürlüklerin korunması açısından basınımıza düşen yükümlülükler önemlidir.

Ülke genelinde geçirdiğimiz 15 Temmuz Darbe girişiminde bulunan bir avuç çapulcular bu güzel ülkemizi istila etmeye çalışmışlardı. Milletçe beraber bu darbe girişimine siper olarak çok şükür engellendi.

Basının ise bu darbe girişiminde yayınlarını kesmeden asil bir duruş sergileyerek an be an olayları halkımıza aktararak halkımız ile birlikte hareket halinde büyük bir oluşum gerçekleşmiştir.
Yapılan bu darbede halkımız ile birlikte büyük bir çaba göstererek basınımızın hayatımızda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladınız.

Basında ve gazetede çalışan emektar arkadaşlarıma tek tek teşekkür ettiğimi bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu nedenle her türlü tehlikeyi göze alarak halkımıza bilgi aktaran çok değerli basın camiasının Basın Gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.