Renkli, takipçisi olacağını açıkladı!

SİYASET 01.03.2019 - 15:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2637+ kez okundu.
 

Renkli, takipçisi olacağını açıkladı!

"Gerede’nin başarılı hukukçuları içerisinde parmakla gösterilen avukat Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada; "Köylerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da köylülerimizin takipçisi olacağım," sözünü verdi."
Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen Avukat Yusuf Renkli, Bolu İl Genel Meclisi'ne aday olduğunu açıkladı. İlçenin önemli hukukçu isimlerinden avukat Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada; "Köylerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da köylülerimizin takipçisi olacağım," sözünü verdi. Uzun yıllar CHP Gerede İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz dönemlerde CHP’den ikinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Avukat Yusuf Renkli, partisinden il genel meclis üyesi adaylığını açıkladı. Memleketi Gerede'ye hizmet etmek için adaylık başvurusunu yaptığını belirten Renkli; "Avukatlık mesleğim nedeniyle köylülerimiz ile çok sık görüşüyoruz. Üreten köylülerden, üretimden uzaklaşan yapılara dönüştürülmenin hikayesini iyi biliyorum. Üretime dayalı ciddi bir tarım politikası olmadığı için de köylülerimizin toprağa küsmeye başladığını görüyorum," diye konuştu. Gerede’nin başarılı hukukçuları içerisinde parmakla gösterilen avukat Yusuf Renkli, açıklamasında; “Köylerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da köylülerimizin takipçisi olacağım. Avukatlık mesleğim nedeniyle köylülerimiz ile çok sık görüşüyoruz. Üreten köylülerden, üretimden uzaklaşan yapılara dönüştürülmenin hikayesini iyi biliyorum. Üretime dayalı ciddi bir tarım politikası olmadığı için de köylülerimizin toprağa küsmeye başladığını görüyorum. Uzun uzun detaylara girmeyeceğim ama daha çok ses getiren, daha güçlü konuşan bir il genel meclis üyesi olmak istiyorum. Bahsedilecek çok konu var. Tüm bu sorunlara çözüm noktasında çalışacağız. Bu seçimde şahsımın ve partimizin başarı elde edeceğimize eminim. Kapı kapı dolaşıp, çok çalışacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun” ifadelerine yer verdi.
"Gerede’nin başarılı hukukçuları içerisinde parmakla gösterilen avukat Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada; "Köylerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da köylülerimizin takipçisi olacağım," sözünü verdi."

Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen Avukat Yusuf Renkli, Bolu İl Genel Meclisi'ne aday olduğunu açıkladı.

İlçenin önemli hukukçu isimlerinden avukat Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada; "Köylerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da köylülerimizin takipçisi olacağım," sözünü verdi.

Uzun yıllar CHP Gerede İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz dönemlerde CHP’den ikinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Avukat Yusuf Renkli, partisinden il genel meclis üyesi adaylığını açıkladı.

Memleketi Gerede'ye hizmet etmek için adaylık başvurusunu yaptığını belirten Renkli; "Avukatlık mesleğim nedeniyle köylülerimiz ile çok sık görüşüyoruz. Üreten köylülerden, üretimden uzaklaşan yapılara dönüştürülmenin hikayesini iyi biliyorum. Üretime dayalı ciddi bir tarım politikası olmadığı için de köylülerimizin toprağa küsmeye başladığını görüyorum," diye konuştu.

Gerede’nin başarılı hukukçuları içerisinde parmakla gösterilen avukat Yusuf Renkli, açıklamasında; “Köylerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da köylülerimizin takipçisi olacağım. Avukatlık mesleğim nedeniyle köylülerimiz ile çok sık görüşüyoruz. Üreten köylülerden, üretimden uzaklaşan yapılara dönüştürülmenin hikayesini iyi biliyorum. Üretime dayalı ciddi bir tarım politikası olmadığı için de köylülerimizin toprağa küsmeye başladığını görüyorum. Uzun uzun detaylara girmeyeceğim ama daha çok ses getiren, daha güçlü konuşan bir il genel meclis üyesi olmak istiyorum. Bahsedilecek çok konu var. Tüm bu sorunlara çözüm noktasında çalışacağız. Bu seçimde şahsımın ve partimizin başarı elde edeceğimize eminim. Kapı kapı dolaşıp, çok çalışacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.