Ahmetler Köyü genişliyor mu?

GÜNDEM 02.02.2018 - 09:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2801+ kez okundu.
 

Ahmetler Köyü genişliyor mu?

"Bolu İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları 5 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Toplantıların hafta sonundaki oturumunda ilçemiz Gerede masaya yatırılacak."
İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda yine aralarında Gerede'nin de olduğu Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddeleri ele alınacak. Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek olan İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları 5 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Toplantıların hafta sonundaki oturumunda ilçemiz Gerede masaya yatırılacak. Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları, Cuma günü Gerede Ahmetler köyü Yeni (Kamiller) Mahallesinin Köy Yerleşik alanı genişletme planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek raporun görüşülüp karara bağlanması ile sona erecek. 
"Bolu İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları 5 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Toplantıların hafta sonundaki oturumunda ilçemiz Gerede masaya yatırılacak."

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda yine aralarında Gerede'nin de olduğu Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddeleri ele alınacak.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek olan İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları 5 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Toplantıların hafta sonundaki oturumunda ilçemiz Gerede masaya yatırılacak.

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları, Cuma günü Gerede Ahmetler köyü Yeni (Kamiller) Mahallesinin Köy Yerleşik alanı genişletme planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek raporun görüşülüp karara bağlanması ile sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.